Over ons

Over ons

Kattenpagina.com werd in 2020 opgericht door Kurt en Thomas. In 2021 is de site overgenomen door Jasper, een echte kattenliefhebber!

Het doel van de site is online kopers wegwijs te maken in het overgrote aanbod op webwinkels en een onafhankelijke bron van informatie te verzorgen

Waarom vertrouwen op ons

Kattenpagina.com besteedt honderden uren aan het onderzoeken en analyseren van producten om de beste keuzes voor de meeste consumenten aan te bevelen. We verdienen alleen geld als u een product via onze links koopt en we accepteren nooit gratis producten van fabrikanten.

Hoe werken we?

We hebben een team van onderzoekers en reviewers samengesteld die elk over gespecialiseerde vaardigheden en expertise beschikken. (En dit team is natuurlijk hoe we zoveel producten kunnen beoordelen!). Onze testmethode ziet er ongeveer zo uit:

  • Ons onderzoeksteam bekijkt een gegeven categorie en onderzoekt de belangrijkste elementen waar je op moet letten tijdens een aankoop. Deze vormen de basis van de koopgids die aan elke categorie toegevoegd wordt.
  • Daarnaast wordt ook gekeken in online forums, en product reviews welke de vaak gestelde vragen zijn en de beste antwoorden hierop, ook deze worden toegevoegd aan de besproken categorie.
  • Vervolgens bekijken we welke producten als best beoordeeld zijn , de beste of meeste reviews halen en geven we een voorstelling van deze producten weer op onze site. We gebruiken hiervoor een eigen algoritme waarmee we sites zoals Bol.com of Coolblue scannen om een eigen score te geven en zo steeds de meest populaire en best beoordeelde producten weer te geven.