Beste Kittenvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Geen betere start voor je jonge katje dan met goed kittenvoer. Kittenvoer verschilt in enkele opzichten van voer voor een volwassen kat. Zo zijn brokjes voor kittens vaak wat kleiner, zodat een jong katje deze makkelijk kan kauwen. Goed kittenvoer is daarnaast optimaal afgesteld voor de behoefte van een jong katje. Ze moet immers nog groeien. Welk kittenvoer is dan eigenlijk het beste? Hier maken we je wegwijs bij het kiezen van goed kittenvoer.

Royal Canin Fhn Mother & Babycat Bekijk bij Bol

Royal Canin Mother & Babycat kittenvoer is één van de beste keuzes voor kittens onder de vier maanden. Het voer is speciaal ontwikkeld voor kittens onder de twaalf weken en is ook geschikt voor de moederpoes. De kleine brokjes zijn makkelijk te kauwen en maken de overstap naar grotere kitten brokken makkelijker.
Een andere eigenschap van Royal Canin Mother & babycat is dat er bestanddelen in zitten die het immuunsysteem van het kitten ondersteunen. Kittens krijgen namelijk een stukje weerstand mee van hun moeder. Naarmate ze minder melk drinken bij de poes neemt dit af. Dit is ongeveer na vier weken. Veel katteneigenaren zijn erg tevreden over dit voer: de kwaliteit is hoog en katten zijn er dol op.

Verkrijgbaar bij:
Royal Canin Kitten Bekijk bij Pets Place

Is jouw kitten al wat groter en wil je hoogwaardig kittenvoer? Dan is Royal Canin Kitten kattenvoer misschien wat voor jouw katje. Royal Canin Kitten Second age is speciaal ontwikkeld voor de grotere kittens. Het voer past perfect bij jonge katjes tussen de 4 en 12 maanden. Het voer ondersteunt de ontwikkeling van botten, spieren en een goede weerstand! Met dit voer geef je je kitten een optimale start richting zijn eerste jaar. Daarnaast staat het merk Royal Canin bekend om de heerlijke smaak: veel katten zijn er dol op! Deze handige zak van 10 kilo is ideaal als je meerdere kittens hebt!

Prins VitalCare Bekijk bij Bol

Met Prins Vitalcare Kitten kittenvoer krijgt jouw katje gegarandeerd een goede start. Het voer is geschikt voor de leeftijd van 1 tot 10-12 maanden. Daarna kun je overstappen op het adult voer van Prins. De kittenbrokjes van Prins bevatten gevogelte en precies de juiste hoeveelheid energie voor een kitten. Handig aan deze brokjes is dat ze ook geschikt zijn voor de moederpoes. De hoogwaardige kwaliteit en de uitstekende smaak maakt Prins Vitalcare Kitten één van de beste merken voor kittens.

Royal Canin Kitten Bekijk bij Bol

Royal Canin Kitten Second age is één van de beste keuzes voor kittens van 4 tot 12 maanden. Het voer ondersteunt de weerstand en de groei van botten en spieren. Daarnaast zijn kittens er dol op! Deze zak van 4 kilo is altijd handig: je slaat hem makkelijk op en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Met Royal Canin Kitten krijgen jonge katjes een goede (en smakelijke!) start!
Voor als je meerdere kittens hebt, is dit Royal Canin kittenvoer ook verkrijgbaar in een handige 10 kilo zak!

Royal Canin Kitten Instinctive Bekijk bij Bol

Geen kitten kan Royal Canin Kitten Instinctive weerstaan! Dit voortreffelijke natvoer is speciaal voor kittens tot 12 maanden oud. Het bevat alle voedingsstoffen die je katje nodig heeft! Zelfs de kritische kittens zullen dit natvoer graag lusten. Eén verpakking Royal Canin Kitten Instinctive kittenvoer bevat 12 zakjes natvoer. De zakjes zijn makkelijk te openen. Er is van dit Royal kittenvoer ook een grootverpakking verkrijgbaar met 48 zakjes. Eet smakelijk!

Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.