Beste kattenbak vulling klontvormend 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Kattenbakvullingen: er is zo ontzettend veel keuze dat je als baasje soms door de bomen het bos niet meer ziet. De beste kattenbakvulling klontvormend vinden is een hele opgave op zichzelf. Er zijn soms tientallen maar vaak wel honderden soorten om uit te kiezen. Hoe beslis je dan welke de beste kattenbakvulling is? Met deze koopgids leer je alles over de beste klontvormende kattenbakvulling en waar je op moet letten als je dit product gaat kopen. Maar eerst lees je waarom je de beste klontvormende kattenbakvulling wil hebben.

Cat's Best Öko Plus - Kattenbakvulling - 40 ltr Bekijk bij Bol

Staat de kattenbak bij jou in een kamer waar de stank zich snel verspreid? Dan zijn de Cat’s Best Oko Plus Korrels een ideaal product voor jou. Dit kattengrit is namelijk buitengewoon geurbindend. De vieze luchtjes blijven aan de korrels kleven en verspreiden zich niet in rap tempo door je huis. Het grit is bovendien ook zeer voordelig. De prijs is niet alleen laag. Het gaat ook lang mee en is daardoor extra voordelig. De korrels zijn gemaakt van natuurlijke en plantaardige vezels. Nog een extraatje: de korrels zijn volledig biologisch afbreekbaar!

Verkrijgbaar bij:
Golden Grey Master Kattenbakvulling met Silicaat en Babypoeder Bekijk bij Bol

Deze kattenbakvulling is gemaakt van kleikorrels en is daarmee uitermate absorberend. Dat wil zeggen dat de korrels het vocht uit de ontlasting trekken en zo het scheppen makkelijker maken en bovendien vieze geurtjes tegengaan. Golden Gray Master kattenbakvulling heeft bovendien de geur van babypoeder en is daardoor helemaal geen vervelende aanvulling op je interieur. De klonten vallen niet uit elkaar zodra ze aangeraakt worden en daardoor blijft een groot gedeelte van het grit schoon. Je hoeft dus niet telkens de volledige bak te vervangen. Dat bespaart je niet alleen een hoop geld maar natuurlijk ook tijd!

Verkrijgbaar bij:
BreederCelect 100% Gerecycled - Kattenbakvulling -  30 l Bekijk bij Bol

Vind jij het belangrijk dat jouw product op positieve wijze bijdraagt aan het milieu? Dan is dit de kattenbakvulling voor jou! De kattenbakvulling van BreederCelect is een zeer milieuvriendelijk product. Het is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en bevat geen toegevoegde chemische middelen. De kattenbakvulling valt bovendien niet uit elkaar als je het uit de bak schept en is daardoor een stuk hygiënischer dan andere soorten kattengrit. Het absorbeert niet alleen vocht maar ook nare geurtjes. Deze geurtjes zijn niet chemisch toegevoegd. Het product is bovendien stofvrij waardoor het ook nog extra diervriendelijk is.

Happy Home Optimum Hygienic Pure Sensitive - Kattenbakvulling - 13 L Bekijk bij Bol

Wil jij het beste voor je kat? Met de 100% natuurlijke kattenbakvulling van Happe Home bereik je dat! De Happy Home Optimum Hygienic Pure Sensitive is een mild product maar met zeer effectieve werking. De kattenbakvulling is sterk klontvormend en neutraliseert als geen ander die vieze luchtjes die uit de bak komen. Hierdoor is dit product uitermate geschikt voor gevoelige katten, of ze nu slecht tegen de luchtjes kunnen of slecht tegen de chemicaliën die je in veel andere producten vindt. De kattenbakvulling is ook uitermate geschikt voor katten met een stofallergie. Het veroorzaakt geen stof en is daardoor ook prettiger om in huis te hebben.

Verkrijgbaar bij:
Sanicat Ultra Kattenbakvulling - 15 l Bekijk bij Bol

Sanicat is een populair merk als het gaat om kattenproducten en dat is niet gek. De Sanicat Ultra kattenbakvulling is ultra klontvormend. Dat betekent dat de klonten ook niet snel uit elkaar vallen wanneer je ze aanraakt met de schep. Daarnaast nemen ze veel vieze geurtjes op doordat ze zeer absorberend zijn. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat het erg gaat stinken als je het grit een dagje laat liggen. Deze kattenbakvulling is ultra zuinig in gebruik omdat je niet zoveel grit per keer nodig hebt. Zo bespaar je op jaarbasis een behoorlijk bedrag.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.