Beste Advantage kat 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Niemand zit erop te wachten: een vlooienbesmetting bij je kat. De hele dag is hij zich aan het krabben, wassen en bijten. Gek worden jullie ervan! Je kat kan geen rust vinden en de haren vliegen in het rond. Vlooien zijn niet alleen vreselijk jeukende beestjes. Ze kunnen ook zorgen voor allerlei andere ellende bij je kat, zoals een lintworminfectie of huidproblemen. Redenen genoeg om snel van deze parasieten af te komen. Dit kan je doen door je dier te behandelen met het anti-vlooienmiddel Advantage kat. Eén keer per maand een pipetje in de nek van je kattenvriend en de kriebelbeestjes zijn geschiedenis.

Advantage 40 Vlooiendruppels Kat tot 4 kg - 4 Pipetten Bekijk bij Bol

Deze spot-on pipetten zijn een veilige manier om je kat tot 4 kg van vlooien te ontdoen. Binnen 24 uur zijn alle vlooien dood. Tevens zorgen ze ervoor dat ook de larven van de vlooien doodgaan en dat de eitjes niet meer uitkomen. Controleer je kat met een vlooienkammetje elke maand op de aanwezigheid van vlooien en vlooienuitwerpselen. Deze laatste lijken erg op zandkorrels. Je kan het verschil aantonen door ze vochtig te maken. Een vlooienpoepje kleurt dan donkerrood, met een zandkorrel gebeurt niets. Op deze manier weet je zeker dat je het middel goed hebt toegediend en dat je kat verlost is van de jeuk.

Verkrijgbaar bij:
Bayer Anti vlooienmiddel Advantage 80 Bekijk bij Bol

Voor katten zwaarder dan 4 kg is er de Advantage 80. Deze bevat een hogere dossering van het vlooienmiddel, zodat je zeker weet dat het goed werkt. De reviews van Advantage kat zijn vooral lovend als het gaat om gebruiksvriendelijkheid: het middel is eenvoudig toe te dienen in de nek van je kat. En gezien het eigenwijze karakter van veel katten is dat een groot voordeel. Weet je niet hoe zwaar je kat is? Ga dan samen op de weegschaal staan en daarna alleen. Trek jouw gewicht af van jullie gewicht samen en je weet hoeveel je kat weegt.

Advantage 80 Vlooiendruppelsl Kat vanaf 4 kg - 4 Pipetten Bekijk bij Bol

Advantage kat is een voordelig middel tegen vlooien bij je kat. Elke verpakking bevat vier pipetten. Elke pipet werkt ongeveer 3-4 weken tegen vlooien en vlooienlarven. Vanaf een paar euro per maand is je kat verlost van deze vervelende parasieten. Het is aan te raden alle honden en katten in huis tegelijk tegen vlooien te behandelen, zodat ze elkaar niet opnieuw kunnen besmetten. De reviews zijn vooral lovend als het gaat om prijs en gebruiksvriendelijkheid. Een enkeling vindt na het toedienen toch nog een vlo op de kat, maar dit gaat om slechts een paar gebruikers. Alles bij elkaar is Advantage kat een goede aanschaf in de aanpak tegen vlooien.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.