Beste Almo kattenvoer 2024

Door: Jasper
Laatste update: 5 mei 2023

Kattenpagina.com is een onafhankelijke site die een kleine commissie kan krijgen op bepaalde producten.

Eet je zelf graag natuurlijke voeding waarmee je het milieu zo min mogelijk belast? Dan is het logisch dat je dit ook voor je kat wenst. Met Almo kattenvoer hoef je de etiketten niet meer te lezen. Je afvragen waar de ingrediënten vandaan komen is ook niet meer nodig. Almo kattenvoeding garandeert een dagelijkse gezonde maaltijd voor je kat boordevol natuurlijke ingrediënten die niet op dieren zijn getest. Geen rommel zoals conserveermiddelen en kleurstoffen, maar voeding zoals de natuur het te bieden heeft. Wat wil je nog meer voor je beste maatje?

Beste reviews Almo Nature – Kipfilet – Kattenvoer – 24 x 70 g

Merk: Almo
Eindoordeel: 8.5/10
Bekijk prijzen Op het moment van publicatie was de prijs € 33,36

Pure kattenvoeding zonder extra chemische toevoegingen, dat is waar Almo voor staat. Deze tray met blikjes kattenvoer met kipsmaak zal jouw kat zeker laten spinnen van genot. De substantie, stukjes in gelei, zijn zeer aantrekkelijk, net zoals de geur van het voer. Dit is dan ook waar veel kopers lovend over zijn: de kat vindt het voer verrukkelijk! Zelfs de kieskeurige snorrenbaarden eten hun bakje helemaal leeg. Het is geschikt voor de volwassen kat.

Te koop bij
bol
Gratis verzending vanaf 20,-

Beste koop Almo Nature Natvoer voor Kittens

Merk: Almo
Eindoordeel: 9.1/10
Bekijk prijzen Op het moment van publicatie was de prijs € 26,65

Ook voor kittens tot 1 jaar leeftijd heeft Almo natvoer ontwikkeld. Deze holistic voeding is een complete voeding voor jouw opgroeiende kat en bevat alles wat je dier nodig heeft. Geen vleesmeel of gluten, wel hoogwaardige ingrediënten die zelfs voor menselijke consumptie geschikt zijn. Dit alles is geproduceerd als een heerlijke mousse, die door kittens goed geaccepteerd wordt. De overgang van moedermelk naar Almo holistic mousse verloopt als vanzelf. Bevat taurine voor een goede ondersteuning van de hartfunctie en de ogen

Te koop bij
bol
Gratis verzending vanaf 20,-

Onze keuze Almo nature blikpakket 4 x 5 x 70 gram

Merk: Almo
Eindoordeel: 10/10
Bekijk prijzen Op het moment van publicatie was de prijs € 39,95

Twijfel je welke smaak jouw kat lekker vindt? Of wil je je dier afwisselende smaakjes aanbieden? Dit blikpakket van de Almo Legend lijn is dan een handige aanschaf. Het pakket bevat vier verschillende smaken. Het voer is niet aangevuld met vitaminen, mineralen of andere toevoegingen, omdat de voeding van zichzelf al rijk is aan alle stoffen die van nature in vlees zitten. Voor een optimaal voedingsevenwicht wordt er aangeraden af te wisselen tussen droog- en natvoer.

Te koop bij
bol
Gratis verzending vanaf 20,-

De fijne tonijngeur die vrijkomt wanneer dit blikje geopend wordt zal je kat meteen aantrekkelijk vinden. Dit pakket bevat maar liefst 24 blikjes HFC wild taste tonijn. Voldoende om een volwassen kat gedurende drie weken te voorzien van voeding. Aangeraden wordt om 60% blikvoer en 40% droogvoer aan je kat te geven. Dit zorgt voor een perfecte balans in voedingsstoffen en vocht die je kat dagelijks binnen moet krijgen. Hierdoor doe je nog langer dan drie weken met een tray kattenblikjes.

Te koop bij
bol
Gratis verzending vanaf 20,-

Almo Nature – Tonijn en Garnalen

Merk: Almo
Eindoordeel: 8.8/10
Bekijk prijzen Op het moment van publicatie was de prijs € 33,36

Een combinatie van tonijn en garnaaltjes…het klinkt zo smakelijk dat jet het bijna op je eigen bord wil leggen! Dat is de kracht van de 100% natuurlijke Almo kattenvoeding. Alle ingrediënten zijn namelijk geschikt voor menselijke consumptie. Dit maakt kattenvoer tot een kwalitatief zeer hoog kattenvoer. Geen wonder dat er alleen maar positieve reviews zijn van de kopers. Alle katten zijn dol op Almo kattenvoer.

Te koop bij
bol
Gratis verzending vanaf 20,-

Onze gids voor het kopen van almo kattenvoeren

Wat is er zo bijzonder aan Almo kattenvoer?

Het merk Almo Nature is het eerste bedrijf ter wereld dat sinds 2000 pure, 100% natuurlijke kattenvoeding is gaan produceren. Dit betekent dat er geen chemische conserveermiddelen, kleurstoffen of andere chemische toevoegingen in zit, om de voeding bijvoorbeeld langer houdbaar te maken, of er beter uit te laten zien. Alle producten, zowel nat als droog zijn ook nog eens dierproefvrij geproduceerd. Een bedrijf dat dus écht om het voedsel geeft waarmee we onze katten voeden. Dat is op zich al een bijzonder gegeven! Alle producten zijn bereid vanuit het oogpunt van de kat. Geen wonder dat het voer zeer gewaardeerd en geaccepteerd wordt door onze katten.

Almo kattenvoer

De visie van Almo Nature

Liefde voor dieren staat altijd voorop bij de makers van Almo kattenvoer. Zij richten zich volledig op de kwaliteit en de herkomst van de ingrediënten die in de producten gaan. Daarnaast wil het bedrijf de milieuschade zoveel mogelijk beperken door volledig recyclebare verpakkingen te ontwikkelen. Wat ook zeer bijzonder is, is dat de volledige winst van het bedrijf gebruikt wordt om de natuur en dieren in nood te helpen

Kwaliteit

Almo kattenvoer is geschikt voor menselijke consumptie. Dat op zich is al bijzonder, want geen enkel ander merk kattenvoeding doet ze dat na. Je kan je dus vast wel een voorstelling maken aan welke kwaliteitseisen deze voeding moet voldoen.

Deze soorten Almo kattenvoer zijn er

Voordat je overgaat tot de aanschaf van deze voeding is het goed je te oriënteren welke soorten voer er allemaal te krijgen zijn. Je kan kiezen tussen de volgende vijf lijnen Almo kattenvoer. Er zit altijd wel iets bij wat bij jouw huistijger past.

Alternative HFC

Katten zijn van nature echte vleeseters. De eiwitten die in vlees en vis zitten zijn essentieel voor hun welzijn. Het zorgt voor een goede groei en behoud van een gezonde celstructuur. De voedingskwaliteit van het HFC voer is hetzelfde als die van vlees en vis voor menselijke consumptie. Tel daarbij op dat er geen gebruik is gemaakt van chemische conserveermiddelen en kunstmatige smaak- en kleurstoffen en je hebt een gezonde, natuurlijke maaltijd voor jouw huisdier.

Holistic

De holistic lijn van Almo zitten vol dierlijke eiwitten. Maar liefst 26% is verse vlees of vis. Het voer is bereid met een holistische benadering, wat wil zeggen dat er naar de hele kat wordt gekeken als het gaat om de gezondheid en zijn behoeften. Ook is deze lijn verkrijgbaar ter ondersteuning bij verschillende aandoeningen, zoals urinewegproblemen, haarballen en spijsverteringsproblemen.

Bio Organic

Het bio organic voer is biologisch gecertificeerd volgens de EU-standaard. Dit betekent dat deze voeding gegarandeerd 100% biologische ingrediënten bevat van biologische landbouw en veeteelt. Heb je respect voor milieu en dier dan zit je met deze voeding dus op de goede weg.

Daily

Voor elk dier wat wils, elke dag opnieuw. De daily lijn is een uitgebalanceerde voeding waar je kat elke dag opnieuw weer van zal smullen. Uiteraard vol kwaliteits ingrediënten zoals verschillende soorten vlees, vis, eieren, groente en rijst.

Catlitter

Catlitter is geen voeding, wel kattenbakvulling. Gemaakt van 100% plantaardige vezels die volledig composteerbaar zijn en zelfs door het toilet gespoeld kunnen worden. Veilig, natuurlijk en zacht voor de kattenpootjes!

Waar moet je op letten als je Almo kattenvoer koopt?

Wissel af

Almo Nature adviseert zelf om de verschillende beschikbare soorten voeding af te wisselen. Elke voeding heeft zijn eigen natuurlijke vitaminen en voedingswaarde, die belangrijk is voor de gezondheid van je kat. Aan sommige varianten zijn er belangrijke mineralen en vitaminen toegevoegd, zodat de voedingsbehoefte van je kat geoptimaliseerd wordt. Dit betekent in de praktijk dat het goed is je kat zowel droog- als natvoer te voeren en afwisselend kiest voor vis of vlees.

Levensfase

Zoals bij veel soorten voer is de leeftijd van je kat een belangrijke factor. Een kitten heeft een hele andere voedingsbehoefte dan een volwassen of senior kat. Het Almo kattenvoer wordt onderverdeeld in verschillende levensfases: kitten, volwassen (gesteriliseerd of niet) en senior.

Prijs

De prijs-kwaliteit verhouding moet in balans zijn. Almo kattenvoer is gemiddeld iets duurder dan regulier kattenvoer. Dit is logisch want de ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd voor jouw kat. Het voer is geschikt voor menselijke consumptie, wat natuurlijk genoeg zegt.

Ervaringen van andere gebruikers

Twijfel je nog? Verdiep je dan eens in de ervaringen van andere gebruikers. Het kan je helpen in het maken van een keuze. Let hierbij op smakelijkheid, aantrekkelijkheid en betrouwbaarheid. Welke Almo voeding je ook kiest, wij weten zeker dat je jouw kat het beste voer geeft wat je kan wensen.

Eindconclusie: almo kattenvoeren

Het is inmiddels duidelijk waar de makers van het Almo kattenvoer voor staan. Dit is 100% de gezondheid en eerste levensbehoeften van onze katten. De voeding is gemaakt vanuit het oogpunt van de kat zelf. Hierbij is er rekening gehouden met de het milieu, de aarde en de natuur van de kat. Wanneer je Almo kattenvoer koopt belast je het milieu dus zo min mogelijk. Dit past perfect bij een visie over het behoud van een gezonde aarde. Een visie die tegenwoordig steeds meer mensen delen. Maak je geen zorgen over de ingrediënten; alle voeding is compleet, natuurlijk en volledig gericht op een lang en gezond leven voor jouw kattenvriend. Qua smakelijkheid scoort het voer ook hoog. Ook niet onbelangrijk! Een etende kat is een gelukkige kat. En een gelukkige kat is een gelukkig baasje.

Over de auteur

Jasper
Kattenliefhebber

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten. Hij is dol op dieren en doet in zijn vrije tijd aan verschillende sporten. Lopen do... Lees meer

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *