Beste Almo kattenvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Eet je zelf graag natuurlijke voeding waarmee je het milieu zo min mogelijk belast? Dan is het logisch dat je dit ook voor je kat wenst. Met Almo kattenvoer hoef je de etiketten niet meer te lezen. Je afvragen waar de ingrediënten vandaan komen is ook niet meer nodig. Almo kattenvoeding garandeert een dagelijkse gezonde maaltijd voor je kat boordevol natuurlijke ingrediënten die niet op dieren zijn getest. Geen rommel zoals conserveermiddelen en kleurstoffen, maar voeding zoals de natuur het te bieden heeft. Wat wil je nog meer voor je beste maatje?

Almo Nature - Kipfilet - Kattenvoer - 24 x 70 g Bekijk bij Bol

Pure kattenvoeding zonder extra chemische toevoegingen, dat is waar Almo voor staat. Deze tray met blikjes kattenvoer met kipsmaak zal jouw kat zeker laten spinnen van genot. De substantie, stukjes in gelei, zijn zeer aantrekkelijk, net zoals de geur van het voer. Dit is dan ook waar veel kopers lovend over zijn: de kat vindt het voer verrukkelijk! Zelfs de kieskeurige snorrenbaarden eten hun bakje helemaal leeg. Het is geschikt voor de volwassen kat.

Verkrijgbaar bij:
Almo Nature Natvoer voor Kittens Bekijk bij Bol

Ook voor kittens tot 1 jaar leeftijd heeft Almo natvoer ontwikkeld. Deze holistic voeding is een complete voeding voor jouw opgroeiende kat en bevat alles wat je dier nodig heeft. Geen vleesmeel of gluten, wel hoogwaardige ingrediënten die zelfs voor menselijke consumptie geschikt zijn. Dit alles is geproduceerd als een heerlijke mousse, die door kittens goed geaccepteerd wordt. De overgang van moedermelk naar Almo holistic mousse verloopt als vanzelf. Bevat taurine voor een goede ondersteuning van de hartfunctie en de ogen

Verkrijgbaar bij:
Almo nature blikpakket 4 x 5 x 70 gram Bekijk bij Bol

Twijfel je welke smaak jouw kat lekker vindt? Of wil je je dier afwisselende smaakjes aanbieden? Dit blikpakket van de Almo Legend lijn is dan een handige aanschaf. Het pakket bevat vier verschillende smaken. Het voer is niet aangevuld met vitaminen, mineralen of andere toevoegingen, omdat de voeding van zichzelf al rijk is aan alle stoffen die van nature in vlees zitten. Voor een optimaal voedingsevenwicht wordt er aangeraden af te wisselen tussen droog- en natvoer.

Verkrijgbaar bij:
Almo Nature Hfc Cat Wild Taste Natural Blik Bekijk bij Bol

De fijne tonijngeur die vrijkomt wanneer dit blikje geopend wordt zal je kat meteen aantrekkelijk vinden. Dit pakket bevat maar liefst 24 blikjes HFC wild taste tonijn. Voldoende om een volwassen kat gedurende drie weken te voorzien van voeding. Aangeraden wordt om 60% blikvoer en 40% droogvoer aan je kat te geven. Dit zorgt voor een perfecte balans in voedingsstoffen en vocht die je kat dagelijks binnen moet krijgen. Hierdoor doe je nog langer dan drie weken met een tray kattenblikjes.

Verkrijgbaar bij:
Almo Nature - Tonijn en Garnalen Bekijk bij Bol

Een combinatie van tonijn en garnaaltjes…het klinkt zo smakelijk dat jet het bijna op je eigen bord wil leggen! Dat is de kracht van de 100% natuurlijke Almo kattenvoeding. Alle ingrediënten zijn namelijk geschikt voor menselijke consumptie. Dit maakt kattenvoer tot een kwalitatief zeer hoog kattenvoer. Geen wonder dat er alleen maar positieve reviews zijn van de kopers. Alle katten zijn dol op Almo kattenvoer.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.