Beste Catnip 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Is jouw kat een beetje ingedut? Of juist gestrest of angstig? Verrijk het leven van je kat met catnip. Ook als je je dier gewoon iets extra’s wil aanbieden, kan je kattenkruid aanschaffen. Je kan het op vele manieren toepassen in je huis, zonder dat het schadelijke effecten heeft. Lees hier wat kattenkruid is en wat het voor je kat kan doen.

Yeowww! Catnip Zakje Bekijk bij Bol

Deze gedroogde catnip heeft een langdurige geur, waar je kat helemaal blij van zal worden. Het is gemaakt van de bloesems van de biologische kattenkruid plant. Het is zacht, zonder steeltjes en kan gebruikt worden op speeltjes, krabpalen en in het mandje. Likt je kat de catnip te veel op? Dit kan geen kwaad, hij zal hier hooguit wat misselijk van worden.

Verkrijgbaar bij:
Kong Catnip Spray Bekijk bij Bol

Deze catnip spray van het merk Kong naturals is onweerstaanbaar voor je kat. Het verhoogt het speelplezier van je kat aanzienlijk! Doordat het een spray olie is, is het eenvoudig in gebruik op allerlei objecten. Je kat zal veel meer bewegen dan anders, wat goed is voor zijn gezondheid. Catnip wordt ook wel kattendrugs genoemd vanwege de ontspannende, geluk makende werking. Het is 100% onschuldig voor je kat.

Verkrijgbaar bij:
Petstages Catnip Chaser Bekijk bij Bol

Wanneer je een speeltje met kattenkruid zoekt voor je kat, kan je nu stoppen met zoeken. Dit speelgoed heeft beweging en geur in één en verveelt dus nooit. Het balletje zit los en draait rond, waardoor je kat er steeds achteraan blijft gaan. Het bijgeleverde kattenkruid zorgt ervoor dat het speelgoed aantrekkelijk blijft. Stop dit in de binnenkant van het speeltje. De openingen zijn regelbaar, zodat de sterkte van het kattenkruid aangepast kan worden. Gegarandeerd urenlang speelplezier met deze catnip chaser!

Verkrijgbaar bij:
EPIN B.V. | Kattenkruid Knuffeldier Bekijk bij Bol

Zacht, hanteerbaar en aantrekkelijk. Dat zijn de eigenschappen van dit knuffeldier voor katten. Door het kattenkruid aan de binnenkant van het speeltje ziet je kat deze knuffel als een echte prooi. Hij zal het besluipen, aanvallen en ermee worstelen. Door het formaat van 7,5 cm, de grootte van een flinke muis, is het voor elke kat een geweldig speelgoed. Doordat het in de lagere prijsklasse valt is deze knuffel een waardevolle toevoeging aan zijn speelomgeving.

Verkrijgbaar bij:
Catnip Spray Bekijk bij Bol

Wil je de spullen van je kat nieuw leven inblazen? Kies dan voor deze catnip spray. Deze bevat een hoge concentratie kattenkruidolie. Hij is te gebruiken op speelgoed, krabpaal, reismandje, slaapplaats en meer. Spray het dagelijks op de spullen om de geur levendig te houden. Het werkt niet op alle katten, zo blijkt uit de reviews. Dit kan te maken hebben met een erfelijke aanleg. Ongeveer 2/3 van de katten is gevoelig voor kattenkruid, dit moet je dus bij elke kat uitproberen.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.