Beste Gps tracker 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Gaat je kat graag naar buiten, op avontuur? Hij is niet de enige! Voor sommige katten is een uitstapje niet meer dan blokje rond de woning. Andere katten trekken er een stuk verder op uit. Dat is niet vreemd, het zit in de natuur van de kat om op jacht te gaan. Dit jachtinstinct zorgt ervoor dat je kat een behoorlijke tijd van huis kan zijn. Wanneer je je zorgen maakt over het welzijn van jouw kat buiten, kan je hem bandje omdoen met daaraan een gps tracker. Op deze manier kan je precies volgen waar hij zich begeeft. Met deze koopgids helpen we je een handje op weg in je zoektocht naar een goede gps tracker voor je kat.

Tractive IKATI GPS tracker kat Editie 2020 Bekijk bij Bol

De Tractive kat gps tracker is gemaakt voor middelgrote katten vanaf 4 kg lichaamsgewicht. Het witte kunststof apparaatje weegt minder dan 30 gram en zal hierdoor weinig last opleveren voor de kat die hem draagt. Vanaf €3,75 per maand heb je al een abonnement. Heb je een account, dan kan je meerdere dieren hierop aanmelden en zo al je dieren tegelijk volgen. Hij heeft geen afstandsbeperking en werkt in wel 150 landen. Hij valt in de goedkopere prijsklasse, waardoor deze tracker qua prijs-kwaliteit verhouding hoog gewaardeerd wordt door zijn gebruikers.

Verkrijgbaar bij:
GPS Tracker Mini voor Kat en Hond Bekijk bij Bol

Zoek je een zo licht mogelijke gps tracker, dan ben je met de Mini van TrackYourPet aan het goede adres. Deze is met een gewicht van 22 gram namelijk een van de lichtste in zijn soort. Hij is in wit en zwart te krijgen. Zonder abonnement, maar met een simkaart die met het 2G netwerk verbindt. Wel even zelf een halsbandje erbij kopen, want de bijgeleverde band past beter bij een hond dan bij een kat. De tracker is eenvoudig aan een halsbandje te bevestigen.

Verkrijgbaar bij:
Reptrek® Minitrek GPS Tracker Voor Hond En Kat Bekijk bij Bol

Ook de Reptrek gps tracker is een erg lichte tracker. Je kan hem ook zonder abonnement gebruiken en hij is een stuk goedkoper dan de Mini. Er zit een handige bel functie op, waarmee je tegen je kat (of de vinder van je kat) kunt praten. Niet alle gebruikers zijn het eens over de gebruiksvriendelijkheid met betrekking tot het installeren van de tracker. Dit blijkt niet altijd eenvoudig en er wordt gezegd dat je over de nodige technische kennis moet beschikken om hem goed in te kunnen stellen. Anderen zeggen dat je er met de duidelijke gebruiksaanwijzing ook uitkomt. Ondanks de voordelige prijs zijn de meningen verdeeld over de werking van dit apparaatje.

Verkrijgbaar bij:
Weenect CATS² , GPS Tracker voor katten Bekijk bij Bol

Deze tracker heeft een handige ingebouwde tril- en bel functie. Je kan hiermee je kat trainen om bijvoorbeeld naar huis te komen wanneer je een signaal af laat gaan. De locatie van je kat wordt via meerdere volgsystemen bepaald: via kaarten, kompas en via radar. De prijs van de tracker is laag, de abonnementskosten zijn iets hoger dan gemiddeld. De reviews zijn overwegend positief! Hij scoort hoog op design, formaat en kwaliteit. Een goede koop dus wat ons betreft!

Verkrijgbaar bij:
Tractive Geschenkbundel met voucher twv 50.00 €: Tractive GPS Tracker Bekijk bij Bol

Deze bundel heeft niet alleen een Tractive gps tracker in het pakket, ook zit er een halsbandje bij én €50,- aan tegoed waarmee je je kat tien maanden kunt volgen. Hierdoor krijg je een flinke korting op de prijs en kost deze set nog maar €34,95. Je geniet zo van alle voordelen van de Tractive gps tracker, met extra tegoed en in een leuke geschenkverpakking. Ideaal om cadeau te doen, aan jezelf of iemand anders! De app voor op je telefoon is gratis te downloaden voor Android, iOS of voor je computer.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.