Beste Kattenbak mat 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Wie een kat in huis heeft, zal zeker ook een kattenbak binnen hebben staan. Dit is een onmisbaar item in een kattenhuishouden. Zelfs voor de verstokte buitenkat is het raadzaam een kattenbak in huis te halen. Er kan namelijk altijd een reden zijn dat je kat plots naar het toilet moet en niet naar buiten kan of wil. Een ongelukje zit in een klein hoekje! Bij de in- en uitgang van de kattenbak mag een mat zeker niet missen. Deze kattenbak mat zorgt ervoor dat niet alleen je huis schoon blijft, ook zal je kat blij zijn dat er geen vervelende kattenbakvulling aan zijn poten blijft hangen.

LivingPets Kattenbakmat maat 40x50 cm Bekijk bij Bol

Deze functionele kattenbak mat is verkrijgbaar in vier verschillende maten. Het is een luxe onderlegger die door veel katten én hun baasjes als erg prettig wordt ervaren. Dat blijkt ook uit de vele positieve reviews! Veel mensen moeten meerdere malen per dag de vloer rondom de kattenbak schoonmaken. Met deze mat is dat verleden tijd. De mat doet wat hij belooft, namelijk het huis schoonhouden van kattenbakvulling. Schaf deze onderlegger aan en je hoeft een stuk minder schoon te maken!

Verkrijgbaar bij:
Tastelio XXL Kattenbakmat Bekijk bij Bol

De Tastelio kattenbakmat heeft een flink oppervlak, waardoor er een groot deel van de vloer rondom het kattentoilet beschermd wordt tegen vocht en vuil. Veel mensen zijn erg positief over deze mat. Schoonmaken is eenvoudig: giet het vuil erin weg, stofzuig de restjes op en spoel de mat onder de kraan af. Heb je een grote kattenbak in huis, dan is deze mat echt een uitkomst. Je huis blijft eindelijk schoon en je hebt geen last meer van rondslingerende korrels.

Verkrijgbaar bij:
Kattenbakmat Bekijk bij Bol

Wist je dat niet alleen de kattenbak nare luchtjes tegengaat? Ook de mat die je ervoor kan leggen stopt stank die uit het kattentoilet kan komen. Deze mat is namelijk geurbestendig! Hij is gemaakt van eco friendly foam, afgewerkt met een leren rand. Hierdoor heeft deze onderlegger ook nog eens een luxe uitstraling. Niet dat je kat hierop let. Maar het staat toch nét wat leuker dan een simpel model. De mat is tevens bestand tegen de scherpe nagels van je kat.

Verkrijgbaar bij:
Oorspronkelijke Kattenbakmat Bekijk bij Bol

Deze mat is niet groot, 40 x 50 cm, wat hem uitermate geschikt maakt voor het gebruik in een kleine kamer of klein appartement. Gemaakt van BPA vrij materiaal, dus veilig en diervriendelijk in gebruik. De honingraatstructuur helpt het grit gemakkelijker door de bovenste laag heen te vallen, waardoor je de korrels eenvoudig kan weggooien, of hergebruiken als ze nog schoon zijn. De Pet-Com kattenbak mat is met zijn vele positieve reviews een goede aanschaf voor je kat.

Verkrijgbaar bij:
Dirty Cat Bekijk bij Bol

Wie vindt dat een deurmat persé bij de voordeur gebruikt moet worden heeft het mis. Deze handzame droogloop deurmat kan je voor de kattenbak leggen, zodat het vuil en vocht uit de bak goed tegengehouden wordt. Fijne bijkomstigheid is dat je de mat ook perfect voor het kattenluik of de deur waar je kat langs naar binnen komt kan leggen. Hierdoor houd je je huis nóg beter schoon. Met de grappige muis erop is deze mat een praktische en leuke toevoeging aan jouw katten huishouden.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.