Beste Kattenhangmat 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Katten vinden het heerlijk om een lekker knus nestje te hebben. Met de kattenhangmat kun je dit voor ze realiseren. Kattenhangmatten heb je in allerlei soorten en maten, en niet elke kat vindt elke hangmat leuk. Als jij een kat in huis hebt dan weet je ongetwijfeld dat katten vaak zelf bepalen welk plekje ze willen slapen. Vaak is dat helaas niet die mooie kattenmand die jij hebt aangeschaft. Gelukkig zijn veel katten wel helemaal dol op de kattenhangmat.

Ebi Kattenmand radiator Sunrise Bekijk prijzen

Deze radiator kattenmand van Sunrise kun je gemakkelijk aan de verwarming bevestigen. De kat zit lekker beschut en zal er al snel zijn favoriete plekje van maken. Plaats de mand dichtbij waar jij graag zit en je kat zal er al helemaal graag slapen. De mand is gemaakt van zeer stevig en duurzaam materiaal. Het zachte kussen dat wordt meegeleverd zorgt ervoor dat de kat lekker kan nestelen. De mand kan een gewicht van maximaal vijf kilo dragen en is geschikt voor een radiator met een maximale diepte van 15 centimeter.

Verkrijgbaar bij:
Rosewood Radiator Tunnel Bekijk prijzen

Vindt jouw kat het heerlijk om zich helemaal terug te trekken in zijn eigen holletje? Dan is deze luxe kattentunnel perfect voor jullie! De Rosewood Luxery Radiatorhangmat biedt de kat de kans om zich helemaal op te rollen en lekker een nestje te bouwen in de kattentunnel. Het ontwerp is bovendien uniek en echt een toevoeging op je interieur. Dit ligbed kun je aan de radiator vastmaken maar je kunt het ook op de grond gebruiken. De kattenhangmat heeft een luxe hoes van zeer zacht pluche, een stof waar veel dieren dol op zijn.

Verkrijgbaar bij:
Beeztees Sleepy Bekijk prijzen

Beeztees is een populair merk als het om kattenspullen gaat. Deze radiatorhangmat is geen uitzondering. Het is de ideale slaapplek voor jouw kat. Het leuke aan deze hangmat is dat de kat een lekker warm plekje voor zichzelf heeft maar dat je hem toch nog een aai kunt geven als je langsloopt. De pluche hoes is extra zacht voor zijn comfort. Deze hangmat is bovendien verkrijgbaar in maar liefst zes kleuren. Er zit dus altijd wel een kleur bij die goed past in jouw interieur. Je kunt het mandje met de hand wassen wanneer er teveel haren aan zijn blijven plakken.

Verkrijgbaar bij:
Beeztees Sleepy Bekijk prijzen

Deze kattenhangmat is ideaal voor middelgrote en kleine katten. Ze liggen lekker warm met deze radiatorhangmat van Beeztees. Het is daarom de ideale slaapplek voor elke kat. De pluche hoes maakt het een extra comfortabel plekje voor jouw kat. De hangmat is bovendien verkrijgbaar in meerdere kleuren. Als bruin dus niet bij je huis past dan zijn er nog genoeg andere opties. De hangmat zorgt ervoor dat je meer ruimte overhoudt in je huis omdat je geen mandje op de grond hoeft te zetten. Heeft je kat er een rommeltje van gemaakt? Geen zorgen: dit mandje is te wassen met de hand.

Verkrijgbaar bij:
TRIXIE Kattenhangmat Bekijk prijzen

Sommige kattenhangmatten bevestig je aan de radiator. Anderen hebben hun eigen as of hangen onder een stoel. Deze kattenhangmat van Trixie kun je gewoon aan de muur bevestigen. Zo handig! Je creëert een heerlijke plek voor je kat en bespaart bovendien ruimte in je huis. Je kunt deze kattenhangmat namelijk overal ophangen waar je wil en je bent dus niet beperkt door de plaatsing van de radiatoren. Deze hangmat is bovendien ook een krabpaal. Die hoef je dus niet meer aan te schaffen. De kat zal zich uren vermaken met zijn nieuwe hangmat, krabpaal en speelparadijs!

Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.