Beste Kattenhuis 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Wil je jouw kat echt een eigen plek geven in het huis? Kies dan voor een kattenhuis. Je leest het goed: dat is een huis speciaal voor de kat. Het is natuurlijk niet zo groot als een echt huis, maar vergelijkbaar met een konijnenhok. Katten hebben dolgraag hun eigen plekje en vinden het nog fijner als dit in een afgesloten ruimte is. Dat is ook waarom ze zo graag in lege dozen kruipen. Een kat voelt zich veilig in een afgesloten ruimte en kan dan optimaal ontspannen. Maar welk kattenhuis maakt jouw lieve dier echt blij? Gebruik onze koopgids om het perfecte kattenhuis voor jou en je dier te kiezen.

Opvouwbaar Katoenen Kattenhuis Bekijk prijzen

Een kat doet niets liever dan wegkruipen in zijn holletje. Daarvoor is de District 70 gemaakt: een kattenhuis of zak waar de kat in kan kruipen. In het kattenhuis ligt een heerlijk kussentje zodat de kat comfortabel kan slapen. De beschutting geeft ze een veilig gevoel en bevordert slaapgemak. De ronde ingang maakt het makkelijk voor katten om in de mand te stappen. Er zijn meerdere kleurcombinaties verkrijgbaar, dus er zit altijd wel een versie bij die mooi staat in jouw interieur. Er wordt een kussentje bijgeleverd dat gemakkelijk te wassen is met de hand. Het huis zelf kun je afnemen met een doekje.

Verkrijgbaar bij:
Trixie Kattenhuis Cat's Home Bekijk prijzen

Trixie staat bekend om extravagante kattenhuizen en kattenmanden. Dit kattenhuis is niet anders. Het is een prachtig, stevig bouwwerk dat zowel binnen als buiten een veilige schuilplaats voor je kat. Het huisje heeft zelfs een balkon! Om de bovenrand van het kattenhuis is een rand gemaakt, waardoor je kat kan kiezen of hij in het huis gaat liggen of er bovenop. Het kattenhuis is stevig en kan dus goed tegen de weersomstandigheden in ons land. Je kunt het kattenhuis prima het hele jaar buiten laten staan. Voeg een kussentje toe voor extra comfort voor je lievelingsdier.

You Zoo Plastic Huis Donut Bekijk prijzen

Met dit bijzondere kattenhuis lijkt het wel alsof je een vlucht de toekomst in hebt gemaakt. Het unieke design van de You Zoo Plastic Donut maakt het een favoriet van iedereen die dol is op een modern interieur. Jouw kat heeft een heerlijke, comfortabele plek en jij hebt er een mooi meubelstuk in je kamer bij. De kat voelt zich helemaal thuis in dit kattenhuis, vooral omdat katten graag in een overdekt holletje kruipen. De Donut is eenvoudig in elkaar te zetten. Binnen enkele seconden kan je kat al genieten van zijn nieuwe plekje.

Verkrijgbaar bij:
Designed by Lotte Kattentoren Bekijk prijzen

Wil jij een kattenhuis dat mooi past bij je vintage interieur? Dan is deze kattentoren het item voor jou. De Designed by Lotte Kattentoren geeft jouw kat de mogelijkheid lekker weg te kruipen in zijn eigen holletje. Hij kan echter ook bovenop de toren zitten op een lekker zacht kussentje wanneer hij zin heeft om zich heen te kijken. De onderkant is voorzien van een gat wat het een ideaal holletje maakt voor je dier. De rieten afwerking en donkere kleuren maken dat deze kattentoren perfect is voor een bohemian of vintage interieur.

Verkrijgbaar bij:
D&D Dierenmand Scott Bekijk prijzen

Welke kat wil er nu niet zijn eigen grot? Een plekje om lekker in weg te kruipen en heerlijk in slaap te vallen. Dit bijzondere kattenhuis lijkt op een grot en ziet er van buiten uit als een modieuze kattenmand. De Cuddly Cave is bekleed met stevig geweven polyester en gaat dus hartstikke lang mee. Hij is verkrijgbaar in twee eigentijdse kleuren en voorzien van een lekker warm kussen van teddy stof. De mand is tevens geschikt voor kleine honden. Het kussen is gemakkelijk te wassen met de hand als er teveel haren op zitten.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.