Beste Kattennet 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Elke kat haalt graag een frisse neus, maar niet iedere kat krijgt er de kans voor. Katten die met hun eigenaar in een appartement wonen, hebben soms alleen een balkon. Met behulp van een kattennet zorg je ervoor dat je kat veilig kan rondneuzen op je balkon! Dit is belangrijk voor een kat, omdat ze buiten nieuwe geuren, prikkels en frisse lucht op kunnen doen. En wat is er gezelliger dan samen met je kat op je balkon ontspannen? Hier lees je alles over het kattennet en waar je op moet letten als je er één aan wilt schaffen.

Beeztees - Kattennet - Voor Balkon Bekijk bij Bol

Dit transparante kattennet zie je nauwelijks hangen, zodat het zicht van jouw en je kattenvriend niet beperkt wordt. Wel zo fijn! De breedte van de mazen is 3 x 3 cm, zodat je zeker weet dat een (volwassen) kat er niet tussendoor glipt.
Prettig aan dit kattenbeschermingsnet is dat het montagemateriaal (bevestigingslijn en haken) zijn inbegrepen.
Je kunt dit net van Beezteez in vijf verschillende formaten kopen: 2 x 1,5 meter, 3 x 2 meter, 4 x 3 meter, 6 x 3 meter en 8 x 3 meter. Zo kan je een net aanschaffen dat goed past bij jouw balkon!
Het valt kopers op dat het net stevig aanvoelt. Veilig dus, voor ondernemende katten!

Verkrijgbaar bij:
Trixie Kattenbeschermnet Bekijk bij Bol

Dit praktische net van 600 x 300 cm is bestand tegen UV-licht en regen. Je kunt hem zelf op maat knippen om hem aan te passen aan je balkon.
Ondanks de kleur zwart, beperkt dit net je niet al teveel in het zicht. Kopers vinden dat het net stevig aanvoelt. Naast dat je dit kattennet op maat kunt knippen, is hij in verschillende formaten verkrijgbaar.
Je kunt dit sterke net voor zowel je balkon als je tuin gebruiken.

Nobby Kattennet voor Balkon Bekijk bij Bol

Met dit kattennet voor je balkon kan je beste vriend(in) veilig een frisse neus halen. Het net is verkrijgbaar in verschillende maten en wordt geleverd met bevestigingsmaterialen. Je kunt hem dus snel en makkelijk ophangen!
De bestendigheid tegen zon en regen zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van dit net. Het voelt stevig aan en is uitgevoerd in de kleur zwart.

Verkrijgbaar bij:
Beeztees - Kattennet Bekijk bij Bol

Speciaal voor grotere balkons en tuinen heeft Beezteez dit kattennet ontworpen van 8 x 3 meter. In de transparante uitvoering zie je het net nauwelijks hangen, zodat je zicht niet beperkt wordt. Ook belangrijk: het net voelt stevig en betrouwbaar aan.
Het kattenbeschermingsnet wordt geleverd met montagemateriaal (bevestigingslijn en haken). Je kunt dit handige net ook in kleinere formaten kopen, namelijk: 2 x 1,5 meter, 3 x 2 meter, 4 x 3 meter en 6 x 3 meter.
Hang het net snel en makkelijk op zodat je kattenvriend veilig een frisse neus kan halen!

Verkrijgbaar bij:
Veiligheidsnet Kat - Zwart Bekijk bij Bol

Laat je vriendje veilig buiten op het balkon of in de tuin met dit Karlie kattenbeschermnet van het merk Flamingo. Het net wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en is makkelijk op maat te knippen. Het net voelt stevig aan en is UV en vochtbestendig.
Met een uitvoering van 2 x 3 meter is dit net met name geschikt voor balkons. Het kattennet is uitgevoerd in de kleur zwart. Je kunt het net dus wel zien hangen, maar het zal het zicht niet teveel beperken.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.