Beste Kattenvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Iedereen wil zijn kat het beste voer geven. Met het juiste voer blijft je kattenvriendje fit, gezond en gelukkig. Welk kattenvoer het beste past bij jouw kat, hangt onder meer af van de leeftijd, de gezondheid en eventueel het ras. Zo kan een net gesteriliseerde poes een andere voedingsbehoefte hebben dan een bejaarde kat. Wij maken je wegwijs in het vinden van het beste voer voor jouw maatje. Daarin bespreken we bijvoorbeeld de voor – en nadelen van natvoer en droogvoer. Met onze tips kun je wat gerichter zoeken

ROYAL CANIN® Fit 32 - kattenvoer - 4 kg Bekijk prijzen

Royal Canin Regular Fit 32 is een uitstekende ‘totaalbrok’ voor een volwassen kat. Het voer is speciaal ontwikkeld voor katten die regelmatig op pad zijn, maar ook binnen luieren. Kortom, het is geschikt voer voor katten met een matige tot normale energiebehoefte.
Royal Canin Regular Fit bevat de juiste voedingsstoffen om je kat fit en gezond te houden. Daarnaast zorgt het voer dat de darmen gestimuleerd worden. Hierdoor zal je kat minder last hebben van haarballen.
Royal Canin Regulair Fit 32 bevat onder meer gevogelte, varkensvlees, verschillende vitaminen, visolie, ei en antioxidanten.

Royal Canin Sterilised 37 - 4 kg Bekijk prijzen

Veel katten komen wat sneller aan in gewicht na castratie of sterilisatie. Speciaal daarvoor ontwikkelde Royal Canin de Sterilised 37 brok. Deze voorziet perfect in de energiebehoefte van een geneutraliseerde kat. De brokjes voorkomen dat jouw beste vriend in gewicht aankomt na de neutralisatie.

Royal Canin Sterilised 37 bevat L-carnitine om het verbranden van vet bij de kat te bevorderen. Daarnaast draagt het voer bij aan gezonde urinewegen. Dit is vooral een aandachtspunt bij katers. Deze brok bevat alle voedingsstoffen die je kat nodig heeft. Zorg bij een kat die droogvoer heeft altijd voor voldoende water.
Met de goed uitgebalanceerde ingrediënten, valt dit voer voor geneutraliseerde katten onder het beste kattenvoer!

Felix Meaty Sensations - Rund/Kip/Groenten - Kattenvoer - 4 kg Bekijk prijzen

Felix Meaty sensations voer is zeer smakelijk voor je kat. Daarbij is de prijs zeer fijn. Met 4,01 euro per kilo heb je aan Felix een goede totaalvoeding voor je kat. Felix is een echte klassieker, die bekend staat om haar aantrekkelijke smaken. De Meaty Sensations van Felix zijn een prima basisbrok voor een volwassen kat.
Om de gezondheid van je kat optimaal te houden, zorg je ook bij deze brok voor voldoende water.
Deze zak van 4 kilo is een prima optie voor als je meerdere katten hebt. Het is ook een geschikte verpakking voor als je voordelig het beste kattenvoer wilt inslaan voor één kat.

Carocroc Kat 3-Mix Adult - Gevogelte/Rund - Kattenvoer - 15 kg Bekijk prijzen

Carocroc produceert gezonde brokken voor elk kattenras. Dat doen ze met eenvoudige ingrediënten en een hoog vleesgehalte. De gekleurde brokjes hebben de smaken van rund en gevogelte. Het voer bevat naast rund – en kippenvlees onder meer vitamine E, kippenlever, rundvet en vitaminen. In twee van de drie brokjes zit gevogelte; de andere brokjes bevatten rundvlees.
Aan Carocroc heb je een goede kattenbrok voor een volwassen kat met een gemiddelde energiebehoefte. De prijs-kwaliteitverhouding van dit voer is uitstekend!

Gourmet Gold Hartig Torentje - Kattenvoer Vlees - 48 x 85 g Bekijk prijzen

Hartig Torentje van Gourmet is eenvoudig, maar smakelijk qua ingrediënten. Het is een heerlijk, betaalbaar luxe natvoer voor je kat. Er zitten 8 blikjes in één Gourmetverpakking. Deze bevatten verschillende smaken hartig torentje. Je kunt hierbij kiezen uit 2 verschillende 8 packs, om aan te sluiten bij de smaak van jouw kat!
Hartig Torentje van Gourmet bevat onder meer spiervlees, niertjes, lever, tomaat, saus, vis en gevogelte. De exacte ingrediënten verschillen per blikje.

Als je wilt variëren met betaalbaar natvoer van hoge kwaliteit, dan is Gourmet Hartig Torentje het beste kattenvoer!

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.