Beste Koelmat 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Het is zomer, buiten is het heerlijk warm. Zelf zit je lekker in de schaduw met een boek, of je zoekt verfrissing aan het zwembad of het strand. En je kat? Die zie je de hele dag niet. Hij ligt buiten onder een struik in het zand, of binnen op een donkere plek. Voor hem is het gewoonweg te warm om te kroelen, spelen of op avontuur te gaan. Dat is toch jammer? Gelukkig kan dit tegenwoordig ook anders. Met een koelmat voor je kat bied je je dier een oplossing tegen de hitte.

Beeztees Quick Cooler Izi  Koelmat Bekijk bij Bol

De Beezteez quick cooler is een handige, opvouwbare koelmat voor katten. Wanneer je kat erop gaat liggen wordt de gel geactiveerd en houd deze je kat urenlang koel. Als je kat eraf gaat duurt het een paar minuten voordat de mat weer koel is. Hij is te krijgen in vier verschillende maten, S, M, L en XL. Hierdoor is hij geschikt voor alle kattenrassen en ook voor honden. Na gebruik poets je hem eenvoudig af en rol je hem weer op. Klaar voor een volgende keer! Met zijn vele positieve reviews is dit een goede aanschaf voor jouw kat.

Verkrijgbaar bij:
Trixie Cooling Mat Bekijk bij Bol

De Trixie Cooling mat is een mooi formaat koelmat van nylon, eenvoudig te reinigen en klein op te bergen. Je kat zal er dankbaar gebruik van maken, zowel binnen als buiten. Omdat de mat werkt via lichaamscontact heb je verder niets nodig. Geen vriezer of elektriciteit. Help je kat zijn overtollige warmte kwijt te raken en voorkom oververhitting met deze heerlijke koelmat. Te koop in donkerblauw of vrolijk vakantie roze.

Verkrijgbaar bij:
Scruffs Koelmat Hond Bekijk bij Bol

Het fijne aan de Scruffs koelmat is dat deze altijd 5 tot 10 graden koeler is dan de omgevingstemperatuur. Zodra de warme dagen aanbreken kan je hem meteen gebruiken, afkoelen of activeren is niet nodig. Er zijn vier verschillende maten te koop, waardoor de mat ook prima geschikt is voor meerdere katten of een hond. De mat blijft ongeveer een uur lang koel. Wanneer je kat eraf gaat moet de mat vervolgens een uur ongebruikt blijven, wil de verkoelende werking weer ingaan.

Verkrijgbaar bij:
51 Degrees North koelmat hond Bekijk bij Bol

Op deze zachte polyester koelmat ligt jouw kat heerlijk tijdens de warme zomerdagen. Door contact te maken met de mat wordt de verkoelende gel binnenin geactiveerd en kan jouw kat genieten van een lekker koel plekje. Je kan de mat overal leggen, maar de voorkeur is natuurlijk in de schaduw. Zo kan je dier optimaal genieten van de koelte. Grappig detail: Wanneer je de mat omdraait heeft deze een andere kleur! Er zijn twee verschillende kleurcombinaties te koop en drie verschillende formaten.

Verkrijgbaar bij:
Koelmat hond en kat Bekijk bij Bol

Zoek je een milieuvriendelijke, duurzame koelmat? Dan ben je bij deze mat aan het goede adres. Gemaakt van gerecycled materiaal en bestand tegen het krassen van de nagels van je dier. Hij doet wat ie moet doen, namelijk je kat een verkoelende plek geven tijdens warme dagen of hittegolf. Dit werkt met gel die de lichaamstemperatuur van je dier opneemt en direct begint af te koelen. Eenvoudig schoon te houden, overal weg te leggen en niet duur. Een goede aanschaf als je het ons vraagt.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.