Beste Krabpaal maine coon 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Wie een grote kat in huis heeft zal merken dat niet alle kattenspullen aangepast zijn op de grootte van je huisdier. Zo ook de krabpaal. Een kat moet zich volledig uit kunnen strekken bij het krabben aan zijn krabpaal. Daarom moet een krabpaal voor de grotere kattenrassen zoals de Maine Coon extra hoog zijn. Dit om te voorkomen dat je kat gefrustreerd raakt en bij gebrek aan iets beters met zijn nagels in je bank gaat hangen. Helaas vragen toch nog veel mensen zich af waarom de kat zijn mooie, nieuwe krabpaal links laat liggen. Een krabpaal voor de Maine Coon moet zo hoog zijn dat bij het volledig strekken van de voorpoten, de nagels van de kat de bovenkant van de paal niet kunnen raken. Zorg dus dat er stukken tussen zitten met een lengte van minimaal 150 cm, dan is jouw kat zeker tevreden.

Nancy's Krabpaal Voor Katten Lichtgrijs XL Bekijk bij Bol

Deze luxe krabpaal zal bij jouw kat(ten) zeker in de smaak vallen. Er zijn voldoende plekjes waar hij de kamer kan observeren, kan spelen en kan slapen. Het zachte pluche gecombineerd met het sisal touw om de palen zal een onweerstaanbare aantrekkingskracht op jouw kat uitoefenen. Let op: een paar dagen na het in gebruik nemen van het meubel is het raadzaam de schroeven nog eens aan te draaien, zodat alle onderdelen goed vast zitten. Ook is het slim de krabpaal tegen een muur te plaatsen, om het schudden van de boom zo veel mogelijk te voorkomen.

Verkrijgbaar bij:
Magic Tower Bekijk bij Bol

Het leuke van deze krabpaal is dat er sisal op de paal zit en in de bodem karton met honingraatstructuur is verwerkt. Zo wordt er leuk ingespeeld op de verschillende behoeften van je katten. Er hangt een balletje aan de paal om het krabben en spelen te stimuleren. Ook is er in de bodemplaat een balletjes gedaan, wat kan bewegen maar wat er niet uit kan. Gegarandeerd speelplezier dus! De paal is 55 cm hoog, controleer dus of deze geschikt is voor de grootte van jouw kat.

Verkrijgbaar bij:
Krabpaal Kilimandjaro Creme Beige voor grote katten Bekijk bij Bol

Dit krabmeubel is met recht de reus onder de krabpalen! Met maar liefst 192 cm hoogte kan jouw Main Coon hier naar hartenlust in klimmen en klauteren. Aan afleiding geen gebrek. Er zit een zeer zachte hangmat in, die zorgt voor een heerlijke, zachte slaapplaats voor jouw kattenvriend. Deze hangmat is geschikt voor maximaal 20 kg kat en is wasbaar. Met zijn luxe uitstraling en crèmekleur, is deze krabpaal een echte eyecatcher in je woonkamer.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.