Beste Poezenmand 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Een poezenmand in huis is een musthave voor elke kattenliefhebber. Hoe leuk is het als je jouw lieverd lekker in een eigen mandje haar middagdutje ziet doen? Buiten dat is het voor je kat erg fijn als hij een eigen plekje heeft waar niemand hem stoort. Zet de mand waar je maar wil, maar houd ook rekening met de voorkeuren van je kat. Sommige katten liggen graag in het centrum van bedrijvigheid in huis, anderen zoeken liever een stillere plek op. Verwissel de mand ook eens voor een andere soort, aangezien er geen huisdier zo wispelturig is als een kat.

Beeztees Baboo Bekijk bij Bol

Met zijn pluchen bodem en opstaande randen is de Beeztees poezenmand een gewilde slaapplaats voor elke kat. Het ruime formaat is ook geschikt voor de grotere kattenrassen, of voor poezen die graag samen in een mandje liggen. Hij is te koop in maar liefst vijf verschillende kleuren, waardoor hij in elk interieur past. Voor de voordelige prijs kan je meer dan een mandje in huis halen, zodat je kat in andere kamers ook zijn eigen slaapplekje heeft.

Verkrijgbaar bij:
Snoozle Hondenmand en Kattenmand Bekijk bij Bol

Deze fluffy donut mand straalt gewoon warmte, comfort en zachtheid uit. En dat blijkt ook gewaardeerd te worden door de katten die hem gebruiken! Te krijgen in drie verschillende maten, dus voor elke kat een passend mandje. In de grootste mand passen zelfs twee katten. Je kan de Snoozle eenvoudig wassen in de wasmachine. De mandjes zijn te verkrijgen kleuren zijn dark coffee, grijs, lichtgrijs, roze en wit.

Verkrijgbaar bij:
Radiatorhangmat Bekijk bij Bol

Deze radiatorhangmat is een ware hit onder de huiskatten. Er komen vooral veel positieve reviews over de kwaliteit van het materiaal. De hangmat slijt niet snel, ook niet na veelvuldig slapen. En de katten vinden het heerlijk als de verwarming aan staat. Let op dat de verwarming niet té heet is, want dat kan voor je kat ongemakkelijk zijn. Je haalt de hoes eenvoudig van het ijzeren onderstel af en het gaat zo de wasmachine in. Dit is een goede koop voor een voordelige prijs!

Verkrijgbaar bij:
Trixie Iglo Minou Bekijk bij Bol

Een knuffelgrot, zo kan je deze iglo voor katten beter noemen. De stevige buitenkant is gemaakt van foam met een pluchen afwerking. Rondom de ingang is er gebruik gemaakt van kunstbont, wat het geheel een hele knusse aanblik geeft. De bodem gemaakt van een lekker dik kussen met aan de buitenkant een antislip laag. Je kat hoeft dus niet onrustig te zijn omdat zijn slaapplaats gaat.schuiven. De vele positieve reviews zijn niet van de lucht. De iglo scoort hoog op design, kwaliteit en zachtheid

Verkrijgbaar bij:
Tigerfield kattenmand voor aan het raam Bekijk bij Bol

Heb je last van ruimtegebrek? Of woon je in een flat? De hangmat voor aan het raam is een perfecte toevoeging aan het interieur van je kat. Qua uiterlijk is dit niet de meest aantrekkelijke poezenmand, maar qua functionaliteit wel. Je kat kan ongestoord naar buiten kijken, vogeltjes volgen of gewoon lekker wegdromen. Hij ligt niemand in de weg en met een beetje geluk staat de verwarming onder het raam ook nog aan, of schijnt lekker de zon. Heb je deze hangmat aangeschaft, geef je kat dan wel even de tijd om hem te ontdekken. Sommige dieren vinden het even wennen om in een hangmat te stappen.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.