Beste Purina One brokken 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Een juiste voeding is erg belangrijk voor de algemene gezondheid van jouw kat. Het helpt hem een gezond en fit leven te leiden, waarin hij lekker kan rennen, spelen en kroelen met jou! Purina One kattenbrokken zijn speciaal ontwikkeld door voedingsdeskundigen en dierenartsen om je kat te ondersteunen in de behoeften die bij elke fase van zijn leven en bij elke levensstijl passen. Hierdoor zal je kat een gezonde eetlust houden, zich vitaal en energiek voelen en een goede spijsvertering behouden. Zichtbare gezondheid van je kat begint vanbinnen, dus met Purina One kattenbrokken!

Purina ONE Senior Bekijk prijzen

Met de smakelijke combinatie kip en volkoren granen scoort deze kattenvoeding hoog bij zijn gebruikers! Zelfs de meest kieskeurige kat smikkelt zijn voerbakje helemaal leeg. Ze zijn ideaal voor de oudere kat vanwege de uitgebalanceerde formule aan voedingsstoffen. Ook zijn ze niet te hard, dus ideaal voor het oudere kattengebit. De verpakking van 1,5 kg zorgt ervoor dat jouw senior kat altijd verse brokjes op het menu heeft. En door er drie tegelijk te bestellen profiteer je ook nog eens van voordeel.

Verkrijgbaar bij:
Purina ONE Senior Bekijk prijzen

Voor jouw ouder wordende kattenmaatje heeft Purina One een speciale senior voeding ontwikkeld. Deze bevat maar liefst 24 soorten vitamines en mineralen om de vitale functies te helpen ondersteunen en het lichaam te beschermen. Tevens helpen deze brokjes het behoud van een gezond gewicht en dus een goede belasting op de gewrichten. Dit zorgt voor een gezonde, fitte kat die volop van zijn oude dag kan gaan genieten!

Purina ONE Adult Bekijk prijzen

De Bifensis variant van Purina One brokjes heeft een unieke nutritionele formule. Ze bevatten namelijk heilzame functionele bacteriën die pas in de darmen van je kat actief worden. Hier versterken ze de darmflora en zorgen ze ervoor dat de natuurlijke afweer van het dier van binnenuit versterkt wordt. Hoe bijzonder is dat? Geschikt voor de volwassen outdoor kat.

Purina ONE Sterilcat Adult Bekijk prijzen

Heb je een gesteriliseerde of gecastreerde kat, is deze voeding een uitkomst. Het zorgt door de combinatie van uitgebalanceerde voedingsstoffen en mineralen voor een gezonde stofwisseling en gaat overgewicht tegen. Hierdoor zijn de brokjes ook geschikt voor de indoor kat. De handige zak van 6 kg kan dus gebruikt worden voor alle volwassen katten in het gezin. Te krijgen in de smaken kip en rund.

Purina One 800G Bifensis Junior Bekijk prijzen

Leg de perfecte basis voor jouw opgroeiende katje met de Purina One junior. Deze brokjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen die hard nodig zijn voor de ontwikkeling van spieren, botten en hersenen. En dan heeft hij ook nog genoeg energie over om heerlijk te spelen en te ontwikkelen. Een krokante maaltijd met alle voedingsstoffen om gezond op te groeien.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.