Beste Reismand 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Eens in de zeven kattenlevens is het zo ver: je kat gaat voor het eerst op reis. Dat kan meerdere redenen hebben: je aaibare huisgenoot moet naar de dierenarts voor controle of omdat hij ergens last van heeft. Of je gaat zelf op reis en je brengt je kat naar een logeeradres of pension. Wat de reden ook is, je kat zal vervoerd moeten worden. Voor sommige katten zal dit geen problemen opleveren, maar voor het merendeel van de katten is reizen echt geen pretje. Een kat is een gewoontedier en houdt graag zelf de controle over iedere situatie. Nu zal hij in een reismand kat vervoerd worden, waardoor hij deze controle verliest. Bovendien komt hij ineens in aanraking met een andere omgeving, andere geuren, andere geluiden… Een ervaring die de volgende reis niet eenvoudiger zal maken!

Imac Reismand Linus Bekijk bij Bol

De Imac Linus reismand is een fijne stevige transportbox om jouw kat eenvoudig te vervoeren. De reismand is gemaakt van kunststof en heeft een deurtje van metalen tralies. Het deurtje kan ook in zijn geheel verwijderd worden. Dat kan handig zijn als jouw kat niet geheel vrijwillig het mandje in wil. Daarnaast kun je de bovenkant ook openen (zoals een cabrio) om op die manier bij jouw kat te kunnen. Aan de bovenkant en de achterkant zitten bovendien extra ventilatiegaten. Door het stevige handvat aan de bovenkant is de Imac reismand is eenvoudig te tillen en te verplaatsen. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Afmetingen: buitenmaat: 50x32x34,5 cm, binnenmaat: 43x30x31 cm.

Verkrijgbaar bij:
Ferplast Atlas Slovenie Bekijk bij Bol

De Ferplast Atlas Slovenie is een stevige, veilige reismand voor een redelijke prijs. Deze transportbox is gemaakt volgens de IATA-normen en ook geschikt voor luchtvaart (dit kan per luchthaven verschillen). Het ontwerp is licht en praktisch. Groot genoeg voor grotere katten of twee kleintjes. Max. draaggewicht 8 kg. Stevig, compact en stabiel. Voorzien van ergonomische handgreep. Deurtje is van duurzaam gegalvaniseerd materiaal. Veilig veerslot. Eenvoudig te openen en sluiten, dus ideaal voor een bezoek aan de dierenarts. Optimale ventilatie en openingen waar je kat doorheen kan kijken. Makkelijk schoon te maken. Eenvoudig uit elkaar te halen om op te bergen. Afmetingen: 58 x 37 x 32 cm

Verkrijgbaar bij:
Savic - Benche - Trotter Bekijk bij Bol

Vervoer je kat in de robuuste en stevige reismand Savic Bench Trotter. Deze lichtgewicht en zeer duurzame reismand heeft een ruime en stevige kooideur voor makkelijke toegang. Dankzij het stevige handvat aan de bovenzijde is de transportbox eenvoudig mee te nemen. Voldoet aan de regels van de International Air Transport Association (IATA). Natuurlijk ook geschikt voor een bezoekje aan de dierenarts met de auto of trein. Door het metalen deurtje aan de voorkant en de ventilatie-openingen aan de zijkanten krijgt je kat voldoende frisse lucht. Bovendien kan hij hier doorheen kijken om te zien wat er gebeurt. Leverbaar in diverse kleuren. Afmeting 46 x 33 x 31 cm.

Ferplast Atlas 30 Met Kussen Bekijk bij Bol

Vervoer je kat veilig een eenvoudig met de Ferplast Atlas. Dit is een fijne reismand die ook geschikt is voor grote katten. Dankzij de stevige handgreep eenvoudig te dragen. Deze reismand kan gebruikt worden in de meest gebruikelijke transportmiddelen (auto, trein, schip, vliegtuig). De robuuste reismand kan veilig afgesloten worden met het bevestigingssysteem met clips aan de zijkanten. De reismand heeft ook ventilatieroosters aan de zijkant die zorgen voor voldoende ventilatie in de reismand. Ook bevat deze reisbox een stevig metalen deurtje, waar je kat doorheen kan kijken. Drinkbak en kussen zijn inbegrepen. Afmeting: 60 x 40 x 38 cm.

Verkrijgbaar bij:
Trixie Reismand Bekijk bij Bol

De handige Trixie opvouwbare bench is de ideale verblijfpaats voor thuis, op reis of tijdens tentoonstellingen. Deze handige lichtgewicht reismand is gemaakt van polyester. De reismand is snel en eenvoudig op te vouwen. De deur met ritssluiting is volledig af te sluiten. De afsluitbare gaas-inzetstukjes zorgen voor voldoende ventilatie. Bodem is bekleed met fleece voor meer comfort. Gemakkelijk stevig vast te zetten dankzij de lussen en haringen. Inclusief handige transporttas. Bevat 3 zijvakken om spullen op te bergen. Eenvoudig te reinigen door af te nemen met een vochtige doek. Opvouwbaar en dus goed op te bergen. Kleur: blauw. Afmeting: 45x45x64 cm.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.