Beste Dieetvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Is jouw kat te zwaar of heeft hij een ander gezondheidsprobleem? Dan kan dieetvoer voor je kat helpen. Door dieetvoer krijgt je kat een goede hoeveelheid calorieën binnen, samen met de juiste voedingsstoffen. Dieetvoeding is verkrijgbaar voor allerlei gezondheidsproblemen bij katten. Denk aan bijvoorbeeld overgewicht, blaasgruis, diabetes, leverproblemen en nierziekten. Je kat kan flink opknappen met het juiste voer. Hierin is een grote keuze. Dit geldt met name als het gaat om dieetvoer voor een gezond gewicht. Wij helpen je op weg zodat je het goede voer koopt voor jouw kattenvriend(in)!

Royal Canin Satiety Weight Management - Kattenvoer - 6 kg Bekijk prijzen

De naam van dit dieetvoer zegt het al: Royal Canin Satiety zorgt ervoor dat je kat sneller verzadigd is. Hij zal minder geneigd zijn om veel te eten. Zo kan je kat op een verantwoorde manier afvallen. Dit dieetvoer kat van Royal Canin wordt daarom veel door dierenartsen aangeraden.
Royal Canin Satiety weight management voer werkt het best als je je aan de aanbevolen porties houdt. Na enkele weken Satiety Weight Management zal je verschil zien.
Royal Canin staat bekend om de hoge kwaliteit en heerlijke smaak. Daarnaast bevat het bestanddelen van hoge kwaliteit, zodat jouw kattenvriend ook op andere vlakken gezond blijft.
Dit Royal Canin dieetvoer kat is verkrijgbaar in zaken van 1,5 kg en 6 kg.

Royal Canin Sensitivity Control - Kattenvoer - 3,5 kg Bekijk prijzen

Royal Canin Sensitivity control dieetvoer biedt uitkomst voor katten met voedselallergie. Vaak zijn deze katten overgevoelig voor veelvoorkomende bestanddelen. Deze overgevoeligheid heeft bijvoorbeeld maagdarmklachten als gevolg. In het Sensitivity control voer zit een eiwit dat uit één specifieke bron komt. Dit verkleint de kans op voedselovergevoeligheid aanzienlijk. Daarom wordt Royal Canin Sensitivity Control vaak aanbevolen door dierenartsen!
Royal Canin staat bekend om haar lekkere smaak. Veel katten eten het voer van dit merk (ook dieetvoer) met plezier.

Deze zak van 1,5 kg is handig voor eigenaren van één kat met voedselallergie.

Royal Canin Diabetic - Kattenvoer - 1,5 kg Bekijk prijzen

Diabetes Mellitus komt ook voor bij katten. Net als bij mensen, is het belangrijk dat katten met diabetes een dieet volgen. Royal Canin Diabetic dieetvoer kat ondersteunt de bloedsuikerspiegel. Het voer zorgt er onder meer voor dat de bloedsuikerspiegel minder snel stijgt. Het vermijden van hoge pieken in de bloedsuikerspiegel is belangrijk bij diabetes. Er ontstaan dan minder snel gezondheidscomplicaties.
Dit Royal Canin dieetvoer smaakt heerlijk, en bevat alle ingrediënten voor een gezond kattenleven. Deze voeding is verkrijgbaar in verpakkingen van 1,5 kg en 3,5 kg.

Royal Canin Sensitivity Control - Kattenvoer - 1,5 kg Bekijk prijzen

Sommige katten zijn overgevoelig voor de bestanddelen uit het meeste kattenvoer. Royal Canin Sensitivity Control voer kan dan een oplossing zijn. In dit smakelijke voer komen de eiwitten voor de kat uit slechts één specifieke bron. Dit is een ander eiwit dan in veel kattenvoer. Het eiwit verkleint de kans op overgevoeligheid bij je kat, waardoor ze zich weer beter zal voelen. Voedselovergevoeligheid kan maag – en darmklachten veroorzaken. Door aangepast voer te geven, zullen deze klachten verdwijnen.
Is je kat daarbij kritisch op wat hij eet? Royal Canin voer staat bekend om de lekkere smaak.
Deze verpakking van 3,5 kg is voordelig wanneer je meerdere katten hebt met voedselovergevoeligheid.

Hill's Feline Mature Light Kip - 1.5 KG Bekijk prijzen

Met het Hill’s Science Plan Feline Light dieetvoer breng je je 7+ kattenvriend weer op een gezond gewicht. Daarnaast bevat het voer ingrediënten zoals L-carnitine (dit helpt om vet om te zetten in energie) en antioxidanten. Verder bevat het voer gevogelte en tonijn.
De smaak van Hill’s Science Plan is zoals je van een premium merk mag verwachten, bijzonder goed.

Qua voedingsstoffen en smaak gaat Hill’s nog net wat verder dan andere Premium merken. Het biedt gezonde maaltijden voor je kat, die optimaal zijn qua smaak.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.