Beste Ebi krabpaal 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Een krabpaal mag eigenlijk in geen enkel katten huishouden meer ontbreken. Het krabben met de nagels is voor onze huiskatten natuurlijk gedrag wat ze moeten blijven uitoefenen om gelukkig te zijn. De Ebi krabpaal heeft een zeer uitgebreid assortiment en biedt naast krabplanken ook verstopplaatsen en uitkijkposten. Tevens helpt het de nagels van je kat te onderhouden en zorgt hij voor uren speelplezier. Wist je trouwens dat een krabpaal ook stress reduceert bij katten? Redenen genoeg om een Ebi krabpaal aan te schaffen! We helpen je bij het maken van een keuze voor een goede krabpaal.

Ebi Classic Eco Highpost - Krabpaal - Grijs - 40 x 40 x 90 cm Bekijk bij Bol

Katten zijn er dol op om hun nagels in deze robuuste paal te zetten. Deze eenvoudige maar stevige krabpaal doet precies waar hij voor gemaakt is. Het pluche gecombineerd met sisal touw nodigt elke kat uit tot krabben, kroelen en spelen. De hoogte van 90 centimeter is ideaal om aan te gaan hangen, zelfs voor een grotere kat. Zet hem naast je bank en je kat zal liever haar nagels in de krabpaal zetten dan in de bankleuning.

Verkrijgbaar bij:
Ebi Krabpaal Trend North Dakota - Krabpaal - Grijs - 48 x 48 x 141 cm Bekijk bij Bol

Deze krabpaal is eenvoudig van model, maar heeft alles in huis wat je kat nodig heeft. Door de smalle opzet, slechts 48 bij 48 centimeter, past dit meubel ook in een kleinere ruimte, bijvoorbeeld de hal of kleine woonkamer. De hoogte van 114 centimeter nodigt erg uit tot klimmen en klauteren. De diverse speelballetjes maken dat je kat er geen genoeg van kan krijgen. Een lekker zacht plateau bovenop om de boel in de gaten te houden maakt deze krabpaal af. Voor de wat schuwere katten is er een zacht slaaphuisje aanwezig.

Verkrijgbaar bij:
Ebi Harmony Natural - Krabpaal - Beige - 38 x 38 x 64 cm Bekijk bij Bol

Heb je een wat kleinere kat, dan is deze krabpaal, gemaakt van natuurlijke materialen een uitkomst. De paal is gemaakt van natuursisal, waterhyacint bladeren en pluche. Drie materialen waar veel katten dol op zijn. De reviews zijn lovend, vooral de lage prijs wordt gewaardeerd. Maar ook het feit dat deze paal met neutrale kleur in elk interieur past. Zoek je een veilige, milieuvriendelijke oplossing voor het krabben van je kat, stop dan maar met zoeken!

Verkrijgbaar bij:
Ebi Classic Eco Palazzo - Krabpaal - Grijs - 30 x 30 x 90 cm Bekijk bij Bol

Zacht, chique en toch eenvoudig en goedkoop. Dat zijn de kenmerken van deze Ebi Palazzo krabpaal. Hij is te krijgen in de mooie kleuren lichtgrijs, beige en zwart en heeft een fijn formaat van 30 bij 30 centimeter en 90 centimeter hoog. Hierdoor past hij mooi in elk interieur. Dat veel katten er niet vanaf kunnen blijven blijkt wel uit de vele goed reviews. Voor een groter ras zoals een Maine Coon is dit meubel iets te klein.

Verkrijgbaar bij:
Ebi Classic-Eco Loona Krabpaal - Beige - 40 x 40 x 135 cm Bekijk bij Bol

Deze speelse Ebi krabpaal heeft een bijzonder design, waardoor hij in elke hoek van de kamer goed staat. Op de onderste laag kan jouw speelse kat op zijn rug lekker krabbelen aan de palen, of liggend genieten van het pluche. Heb je vloerverwarming in huis? Dan zal je kat deze warme, onderste laag nog meer waarderen. Het huisje en het speelballetje maken dat deze paal geschikt is voor elk type kat. Let er wel op dat je een krabmeubel altijd op een plek zet waar je kat graag vertoeft. Anders zal hij er misschien geen gebruik van maken.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.