Beste Krabpaal 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Voor bijna elke kat is een krabpaal een onmisbaar speelgoed. Hierop kan ze krabben, klimmen en een fijn ligplekje creëren. Voor jou als eigenaar is het een groot voordeel dat je je kat kan aanleren om op de krabpaal te krabbelen in plaats van aan je meubelen! Of je nu een kitten hebt of een volwassen kat: een krabpaal is altijd goed. Waar moet je op letten als je een krabpaal koopt? En waarom is het zo belangrijk? Hier geven we je een aantal tips zodat je een goede aankoop kunt doen voor je kat.

District 70 SARDINE Bekijk bij Bol

De District 70 Sardine krabpaal is het perfecte meubel voor katten die niet per se hoog hoeven klimmen. District 70 Sardine biedt de mogelijkheid om te krabbelen, liggen en verstoppen. Sommige katten scherpen hun nagels liever op een horizontaal, plat oppervlak. Voor deze katten is de Sardine het perfecte krabmeubel. Deze krabpaal ziet er daarnaast erg leuk uit en is verkrijgbaar in drie verschillende kleurvarianten: roze, grijs en wit. Het is een fijn krabmeubel voor katten die niet al te groot zijn. Daarnaast is het een geschikt krabmeubel voor als je in je huis niet alle ruimte hebt.

Verkrijgbaar bij:
Beeztees Serpa Bekijk bij Bol

De Beeztees Serpa is een perfect basis krabmeubel. Voor de katten die zich graag uitstrekken om te krabben, zit je met deze krabpaal altijd goed. Voor dit eenvoudige krabmeubel vind je altijd wel een plekje in je woning. De paal is 90 cm hoog. Dit is hoog genoeg voor de gemiddelde kat om zich lekker uit te strekken. Voor zowel kittens als volwassen katten is dit een prima krabmeubel voor een fijne prijs. Uitgevoerd in stijlvol zwart, past het meubel in elk interieur.

Verkrijgbaar bij:
Ebi Classic Eco Highpost Bekijk bij Bol

Geen nagels meer in je meubelen? Dan is de Ebi Classic Eco Highpost altijd goed. De krabpaal heeft een pluche voet en een stam van ABS met sisal. Voor katten die hun nagels graag verticaal scherpen is dit een onmisbare krabpaal. De Ebi Classic Eco Highpost is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: beige, zwart en grijs. Voor kittens en gemiddelde katten is dit een goede basis. Daarnaast past dit meubel in elk huis!

Verkrijgbaar bij:
Adori Krabpaal Luna Bekijk bij Bol

Adori krabpaal Luna is een echt klim – en krabkasteel. Voor elke kat is dit een paradijs. De krabpaal beschikt over stevige, dikke sisalstammen om te krabben. Een sterk punt is dat deze stammen hoog genoeg zijn om de kat zich helemaal uit te laten strekken. Daarnaast biedt Adori Luna maar liefst 5 ligplekjes! De krabpaal is 1,80 meter hoog, waardoor de kat(ten) een fijn uitzicht hebben. De adori krabpaal Luna is perfect voor fanatieke klimmers, krabbers en voor huishoudens met meerdere katten. Daarnaast staat de krabpaal zeer stabiel. Adori Krabpaal Luna is uitgevoerd in grijs. Op de bovenste ligplek ligt een zacht, pluche kussen voor de kat. Voor 149,00 euro is dit een krabmeubel van topkwaliteit!

Petrebels Krabpaal Maine 90 Bekijk bij Bol

Met de Petrebels Krabpaal Maine 90 Cappuccino is elke kat blij. De stevige krabstam is 90 cm lang en biedt de kat de mogelijkheid om zich helemaal uit te strekken tijdens het krabben. Het voordeel van deze eenvoudige krabpaal is dat deze geschikt is voor kittens en volwassen katten. Daarnaast is deze Petrebels krabpaal makkelijk overal neer te zetten en veilig. Bij jou thuis geen nageltjes meer in je meubelen! De krabpaal is verkrijgbaar in de kleuren cappuccino, crème en grijs.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.