Beste Goedkope krabpaal 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Elke katteneigenaar zal het herkennen: de kat krabt aan je meubilair en je krijgt het hem niet afgeleerd! Gefrustreerd jaag je hem steeds weer weg bij het bankstel als hij zijn nagels er voor de zoveelste keer in haakt. Het levert frustraties, irritaties en stress op voor jullie beiden. Wanneer je je verdiept in het gedrag van je kat, zal je ontdekken dat het geen zin heeft om je dier ervoor te straffen. En wegjagen heeft ook geen zin, want de kat zoekt dan gewoon een nieuwe krabplaats uit. Tijd om je te verdiepen in de aanschaf van een goedkope krabpaal!

Petrebels Maine 90 krabpaal Grijs Bekijk bij Bol

Deze krabpaal is in al zijn eenvoud een zeer goede aanschaf voor je kat. Hij is stabiel, stevig en niet onbelangrijk: lang genoeg. Ook de grotere kattenrassen kunnen er gestrekt aan gaan hengen met de nagels, zonder dat hij omvalt. De bodem is bedekt met pluche, de paal is bekleed met sisal touw. Pluche om lekker op te liggen, sisal om met de nagels in te gaan hangen. Te koop in de moderne kleuren creme, grijs en cappuchino. Deze goedkope krabpaal is zeker waar is voor zijn geld.

Verkrijgbaar bij:
Beeztees Serpa Bekijk bij Bol

De beeztees serpa heeft een modern uiterlijk en is te koop in een zwarte en witte uitvoering. Daarom past hij goed in de meeste huishoudens. Dit is volgens de kopers dan ook een groot pluspunt van de krabpaal. Er zit een touwtje met een balletje aan de paal vast, wat ervoor zorgt dat de meeste katten vanzelf geïnteresseerd raken in de paal. Met de hoogte van 90 cm is hij ook geschikt voor de grotere katten. Een minpunt is het touw rond de paal; niet alle katten vinden het prettig om eraan te krabben.

Verkrijgbaar bij:
Songmics Klimboom Voor Katten Bekijk bij Bol

Heb je meerdere katten, of is jouw kat een echte grootverbruiker als het gaat om het krabben aan een krabpaal, dan is deze klimboom een goede koop. Hij is niet heel breed, maar wel lekker hoog, wat veel katten zullen kunnen waarderen. Met verschillende ligplekken, speeltjes en krabpalen is dit meubel een geweldige toevoeging aan de leefomgeving van je katten. Vervelen is verleden tijd!

Verkrijgbaar bij:
Ebi Classic Eco Highpost Bekijk bij Bol

Zoek je een goedkope krabpaal die voldoet aan de wensen van je kat? Die heb je nu gevonden! De Ebi classic is een prima krabpaal voor de doorsnee kat. Hij valt in de goedkope prijsklasse, waardoor je er makkelijker meerdere van in huis kunt halen. Ideaal als je kat meerdere plaatsen heeft waar hij zijn nagels in je meubels zet! Heb je een echte wildebras in huis dan is deze paal misschien niet stevig genoeg. Verkrijgbaar in beige, grijs en zwart, waardoor hij in elk interieur wel past.

Verkrijgbaar bij:
MaxxPet Krabpaal Jack Bekijk bij Bol

Deze krabpaal is een ware reus onder de krabpalen. Met zijn 175 cm vormt hij een klimparadijs voor je katten. Ze kunnen er naar hartenlust in klimmen, spelen, verstoppen en natuurlijk aan krabben. Je kat voelt zich snel thuis in het zachte huisje, of vermaakt zich urenlang met de muis aan het touwtje. Veel gebruikers zeggen dat de handleiding niet heel duidelijk is. Ben je niet goed in het in elkaar zetten van meubels, houd hier dan rekening mee. Deze uitgebreide krabpaal is een verrijking voor je katten en een aanvulling op hun speel- en leefgebied.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.