Beste Gourmet kattenvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Onze huiskatten zijn een onderdeel van ons gezin. Het is dan ook genieten om je kat zijn Gourmet maaltijd elke dag opnieuw met veel smaak op te zien eten. Met zijn ruime, afwisselende aanbod springt deze kattenvoeding tussen de andere soorten uit. Gourmet kattenvoer is maar liefs al 85 jaar bezig met het ontwikkelen van toonaangevende kattenvoeding. En dat kan je zien. Elke dag opnieuw vieren jullie tijdens de maaltijd een klein feestje. Want een etende kat is een gelukkige kat, en een gelukkige kat is een gelukkig baasje!

Gourmet Perle Mini Filets Bekijk bij Bol

Dit fijne kattenvoer wordt door veel katten goed verdragen. Het heeft een aantrekkelijke geur en de stukjes zijn gesneden in lekkere mini filets. De verpakking bevat maar liefst 60 zakjes voer, wat genoeg is voor ongeveer drie weken voeding voor de doorsnee volwassen kat. De smaken zijn kip, rund, zalm en konijn. Gourmet Perle recepten bevatten geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en smaakstoffen.

Gourmet Gold Mousse Bekijk bij Bol

Deze set Gourmet Gold bevat zes dozen van acht blikjes fijne mousse kattenvoer. Met twee tot drie blikjes per dag heeft je kat genoeg voor een hele dag lekker eten. De katten zijn het hier roerend mee eens, afgaande op de vele positieve reviews die er gegeven worden. Ook de oudere of kieskeurige katten zijn er dol op vanwege de verfijnde smaakbeleving. En zeg nou zelf, als je kat gelukkig is ben jij dat toch ook?

Verkrijgbaar bij:
Gourmet Mon Petit Bekijk bij Bol

Eet jouw kat liever verschillende kleinere maaltijden gedurende de dag? Kies dan voor deze selectie van twee overheerlijke recepten in één pak. De mon petit duo bevat 50 gram per verpakking en is dus ideaal om als portie aan je kat te geven. Hierdoor kan je meerdere porties per dag aanbieden, zonder dat de geur of smaak achteruitgaat omdat de maaltijd te lang blijft staan. Er zitten vier verpakkingen met elk zes zakjes voer in een doosje. In totaal dus 24 zakjes voer, geschikt voor ongeveer vier dagen eten.

Verkrijgbaar bij:
Gourmet Gold Luxe Mix Bekijk bij Bol

Je zet voor jezelf waarschijnlijk het liefst elke dag iets anders op het menu. Je kan je voorstellen dat jouw kat dit ook prettig vindt. De Gourmet Gold luxe mix raakt jouw kat niet snel beu. Er is bij dit voer gebruik gemaakt van een mix van texturen, namelijk zachte stukjes en vlokken in gelei, waardoor het voor de kat niet snel saai wordt. Ook de combinaties van smaak vervelen niet snel. Deze zes dozen met elk acht blikjes zullen bij jouw harige vriendje vast goed in de smaak vallen

Verkrijgbaar bij:
Gourmet Gold Hartig Torentje Bekijk bij Bol

Gourmet Gold hartig torentje is een redelijk nieuwe reeks die gemaakt is met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en wordt gepresenteerd als torentje. Dit geeft je kat een heerlijke eetervaring waar hij zeker van zal genieten. Het bevat fijne stukjes met rund, kip of andere verrukkelijke smaken en een vleugje geselecteerde groenten, zorgvuldig gegarneerd met een vleugje saus. Het is geschikt voor katten die van een stevige hap houden. Een koninklijke maaltijd voor de koning en koningin van het huis.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.