Beste Hills kattenvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Je kat is een volwaardig lid van het huishouden. Het is dan ook logisch dat je hem of haar het beste voer wil geven voor een lang en gezond leven. Hill’s kattenvoer is een hoogwaardige kattenvoeding, ontwikkeld door de beste voedingsspecialisten. Hierdoor heeft je kat er niet veel van nodig, en dat is weer fijn voor de portemonnee. Het is er in vele soorten en smaken, waardoor er voor elk wat wils is. Lust je kat het voer niet? Dan kan je gebruik maken van de 100% tevredenheidsgarantie en je geld terugkrijgen.

Hill's Science Plan Feline Active Longevity Bekijk bij Bol

Wil je jouw senior kat zo lang mogelijk fit en gezond houden? Dit begint met het voeren van een senior voeding voor katten van 8 jaar of ouder. Dit kattenvoer houdt rekening met de behoeften van een oudere kat en heeft een verlaagd fosfor gehalte. Hierdoor worden de nieren minder belast. Het is een klein brokje, ook goed te behappen mocht jouw senior niet al zijn tandjes meer hebben. De kleine verpakking maakt dat de brokjes lekker vers blijven. Iets wat oudere katten zeker kunnen waarderen.

Verkrijgbaar bij:
Hill's Feline Pouch Adult Classic Selection Multipack Kip/Vis/Rund Bekijk bij Bol

Deze stukjes in saus zitten met drie smaken in een doosje: kip, zeevis en rundvlees. Handig als je je volwassen kat wat afwisseling wil geven. Het is een complete voeding, dat wil zeggen dat het niet aangevuld hoeft te worden met brokjes of ander voer. Het mag natuurlijk wel, maar geef dan wat minder dan de aanbevolen hoeveelheid om overgewicht te voorkomen. Eén zakje is goed voor één maaltijd. Dat maakt dat je wel wat meer doosjes in huis moet halen om niet elke keer zonder te zitten. Het voer is geschikt voor de volwassen kat tot 8 jaar.

Verkrijgbaar bij:
Hill's Science Plan Maaltijdzakjes Bekijk bij Bol

Een uitgebalanceerde compleet voeding voor je volwassen kat tot 8 jaar. Het is misschien goed om deze brokjes in saus af te wisselen met droogvoeding, om het gebit van je kat gezond te houden. Vervang dan een zakje natvoeding voor 20 gram droogvoeding. Het is jammer dat er alleen kipsmaak in de doos zit. Deze smaak wordt wel door veel katten erg lekker gevonden

Verkrijgbaar bij:
Hill's Science Plan Mature Hairball Controll Bekijk bij Bol

Jouw langharige kat is een mooie, bijzondere verschijning. Hoe vaak je hem ook borstelt, hij zal zijn lange haren toch inslikken als hij zich wast. De Mature Hairball control is er speciaal voor de senior langharige katten. Maar ook voor kortharige katten die last hebben van veel haarballen. De voeding heeft een dubbele werking. Enerzijds zorgt het ervoor dat haarballen actief via het darmstelsel afgevoerd worden, anderzijds helpt het haaruitval te verminderen. Aangezien het een complete voeding is, lijkt het de ideale voeding om haarballen bij katten te verminderen. Heb je een jonge kat die erg actief buiten is, dan is deze voeding niet geschikt.

Verkrijgbaar bij:
Hill's Feline Mature Light Kip Bekijk bij Bol

Overgewicht is niet alleen bij mensen een probleem. Ook veel katten hebben last van deze kwaal. Zeker op latere leeftijd wanneer ze minder bewegen, hebben ze ook minder calorieën nodig. Deze light voeding met kip smaak is speciaal ontwikkeld voor de oudere kat. Het hongergevoel wordt door het toevoegen van natuurlijke vezels voorkomen. En dat is fijn, want je wil natuurlijk niet dat je senior maatje honger heeft. Weeg wel goed af hoeveel je huisdier ervan nodig heeft. Met deze complete brokvoeding weet je zeker dat je oude kat niets tekortkomt.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.