Beste Kattenbrokken 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Wanneer je een of meerdere katten in huis hebt is het belangrijk dat je ze kattenbrokken voert. Deze bevatten essentiële voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor elke kat, zoals bijvoorbeeld taurine. Maar ze dragen ook bij aan het behoud van de gezondheid van je huistijger. Denk hierbij aan een gezond gebit doordat veel kattenbrokken een schurende werking op de tanden en kiezen hebben. En omdat brokjes lang goed blijven kan je bij veel katten de kattenbrokken de hele dag laten staan. Hierdoor kunnen ze eten wanneer ze willen, wat weer een positieve werking op de spijsvertering heeft. Kattenbrokken zijn dus onmisbaar in elk poezen huishouden!

Royal Canin Fit 32 4 kg Bekijk bij Bol

Voor de doorsnee volwassen kat met een gemiddeld activiteitenniveau is de voeding van Royal Canin fit een goede koop. Met de handige voedingstabel weet je precies of je kat voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. De kattenbrokken werken tevens antihaarbal en zorgen dat je kat een gezond gewicht behoudt. Royal Canin ontwikkelt al jaren gezonde voeding op maat voor de kat, zodat ze een gezond mogelijk leven kunnen leiden.

Orijen Cat & Kitten Bekijk bij Bol

Orijen kattenvoer staat bekend om de biologische ingrediënten die vooral uit vlees, vis en eieren bestaan. Deze brokjes zijn speciaal ontwikkeld voor jouw opgroeiende, jonge kat tot 1 jaar. Ze zitten boordevol hoogwaardige ingrediënten om je huistijger gezond en fit groot te brengen. En dat ze echt smakelijk zijn blijkt wel uit de vele positieve reviews van de kattenbaasjes!

Verkrijgbaar bij:
Felix Kattenvoer Countryside Sensations Bekijk bij Bol

De kleurrijke meaty sensations van het merk Felix zijn niet alleen erg smakelijke kattenbrokken, ze zijn ook een lust voor het oog. Met de leuke kleurtjes en vormen nodigen deze brokjes erg uit tot opeten. En dat terwijl ze geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddel bevatten, alles is puur natuur. Deze brokken zijn geschikt voor katten die veel buiten komen en dus veel energie verbruiken. Smaken: rund en kip.

Carocroc Kat 3-Mix Adult Bekijk bij Bol

Wat een handige grootverpakking voor de maaltijd van jouw harige poezenvriendjes! Met 15 kg brokken zit je nooit zonder eten. Deze is zeker aan te raden wanneer je meer dan een kat in huis hebt. De voeding van Almo is 100% natuurlijk, wat betekent dat er geen geur- kleur en smaakstoffen of conserveermiddelen in verwerkt zijn. De liefde voor dieren staat bij Almo kattenbrokken voorop. Deze mix van drie brokjes met de smaken gevogelte en rund is geschikt voor elke volwassen kat.

Whiskas 1+ Adult Katten Droogvoer Bekijk bij Bol

Een krokant brokje met een heerlijk malse binnenkant. Dat belooft Felix als je deze brokjes aan je kat geeft. Elk brokje zit vol smaak, natuurlijke ingrediënten en essentiële voedingsstoffen. Deze dragen bij aan gezonde urinewegen, een gezonde huid en vacht en schone tanden en een sterk gezichtsvermogen. Dát belooft een lang en gelukkig kattenleven vol smakelijke maaltijden!

Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.