Beste kattenmeubel 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Onze huiskatten zijn door de jaren heen echt een onderdeel van ons gezin geworden. Geef jouw kat het gevoel dat hij er helemaal bij hoort met een kattenmeubel in je woonkamer. Het is belangrijk dat je kat zijn eigen plekje heeft waar hij ongestoord kan spelen, zich kan wassen en rustig kan slapen. Met een kattenmeubel is dit allemaal mogelijk. En bij kattengedrag hoort natuurlijk ook het krabben met de nagels. Voor ons mensen is het niet fijn als je kat dit op de mooie bank doet. Met een kattenmeubel in huis stimuleer je hem te krabben aan zijn eigen meubel. Het aanschaffen van een kattenmeubel heeft dus alleen maar voordelen! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

Ebi Classic Eco Highpost Bekijk bij Bol

Dit krabmeubel is een erg fijne krabpaal voor je kat. Met een hoogte van 90 cm is dit een perfecte maat voor alle soorten katten. Volop stretchen en krabben gaat prima op dit meubel. De zachte, pluchen bodem maakt dat menig kat hier ook nog een lekker dutje op wil doen. Te koop in drie kleuren; beige, grijs en zwart. Voor de prijs hoef je het niet te laten! De krabpaal is voor iedereen betaalbaar.

Verkrijgbaar bij:
Beeztees Serpa Bekijk bij Bol

Zoek je een onopvallende krabpaal met een chique uitstraling ? Dan ben je bij dit model van Beeztees aan het goede adres. Dit functionele meubel is te koop in egaal zwart en wit, wat het meubel een unieke look geeft. Je kat kan zich lekker met zijn nagels uitleven op het sisal touw wat aan de paal zit en het speelse balletje aan een elastiek, bovenop de paal. Zo wordt je bank gespaard en je kat verveelt zich niet meer. In al zijn eenvoud past deze smalle paal van 40 x 40 cm in elk interieur!

Verkrijgbaar bij:
Tectake Barney Krabpaal Bekijk bij Bol

Dit product mag je met recht een kattenmeubel noemen! Alles waar katten van houden zit erop en eraan. Huisjes om in te slapen of je te verstoppen. Verschillende plateau’s om je rustig op te wassen of om op de uitkijk te zitten. Zachte pluchen stof om je lekker op uit te strekken en sisal palen om je nagels eens flink in te zetten. Dit alles gecombineerd met een paar aantrekkelijke muizen aan een elastiekje en het kattenfeest is compleet! Te verkrijgen in maar liefst vijf verschillende kleuren. Er is volgens de vele positieve reviews slechts een nadeel; ondanks de hoogte van 170 cm is de toren wat klein voor de grotere katten.

Verkrijgbaar bij:
Ebi Harmony Natural Bekijk bij Bol

Speciaal voor de wat kleinere huizen én kleinere katten is deze kleine krabpaal van Ebi. Hij is gemaakt van natuurlijke materialen zoals natuursisal, waterhyacint bladeren en pluche. De vele positieve recensies wijzen vooral op de lage prijs van de krabpaal, maar ook dat de paal met zijn formaat en neutrale kleur in elk interieur past. Zoek je een veilige, milieuvriendelijke oplossing voor het krabben van je kat, kies dan voor deze Ebi natuurlijke, beige krabpaal.

Verkrijgbaar bij:
TecTake Stokely Krabpaal Bekijk bij Bol

Deze zeer uitgebreide krabpaal heeft veel mogelijkheden voor je kat om te spelen, te krabben en te rusten. Hij is niet hoog, slechts 141 centimeter. Dit is een voordeel, want zo neemt het meubel niet je hele huiskamer in beslag. Met de hoge uitkijkpost maakt dit voor je kat niet uit, hij kan alles vanuit het hoogste plateau of vanaf de koker eronder op zijn gemak observeren. De toren is erg stabiel. Ondanks dat kan bij intensief gebruik het materiaal toch snel verslijten. Geschikt voor de kleinere katten dus.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.