Beste Krabpaal grote kat 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Een krabpaal voor je grote kat is eigenlijk altijd een goed idee. Zelfs als je kat zelf niet heel groot is. Een grote krabpaal biedt volop de mogelijkheid om te klimmen, spelen en lekker uit te rusten. Elke kat vindt dit prettig! Voor jou is een voordeel van een  grote krabpaal voor je kat dat je kat je meubelen sneller met rust laat. En dat is toch wel prettig met je favoriete bankstel. Met een grote krabpaal creëer je een echt klim – en speelparadijs voor je kat. Wat is een goede keuze voor jouw kat? Hier lees je alles over het aanschaffen van een grote krabpaal!

Feandrea Kattenboom Lichtgrijs XL Bekijk prijzen

Met deze grote krabpaal beleven je katten eindeloos veel speelplezier. De krabpaal heeft verschillende sisalpalen om de nagels te scherpen. De boom bovenin biedt extra speelplezier met de drie pompons.
De feandrea kattenboom biedt drie plekjes aan je kat(ten) om te ontspannen: een knus holletje, een hangmat onderin en een zacht ligplaatsje bovenin.
Deze grote krabpaal is met zijn ruime krabmogelijkheid en rustplaatsen goed geschikt voor meerdere katten. Daarbij kan je hem zeer stabiel neerzetten met de strips aan de onderkant. Met een hoogte van 154 cm is deze krabpaal goed geschikt voor de gemiddelde klimmer en katten van een gemiddeld formaat.

Verkrijgbaar bij:
RHRQuality Corner Coon Krabpaal Voor Grote Katten Bekijk prijzen

Deze luxe krabpaal is ultrastevig en biedt een hoog comfort aan grotere kattenvrienden! De sisalstammen zijn daarbij extra breed, speciaal voor de fanatieke krabbelaars. De krabpaal is erg stabiel en biedt drie rustplaatsen. Je kat kan heerlijk snurken bovenin (de directiezetel) of luieren in één van de twee stevige ligmanden.
Uniek aan de RHR Quality Corner Coon krabpaal is dat de manden draaibaar zijn. Je kunt deze grote krabpaal dus ook in een hoek plaatsen.
De krabpaal is voorzien van een zacht kussen bovenin en van een leuk trapje waar de kat heerlijk op kan krabbelen en klimmen.
Met een hoogte van 151 cm is deze krabpaal geschikt voor de gemiddelde klimmer.

Verkrijgbaar bij:
Flamingo Krabpaal Cometa Bekijk prijzen

Deze grote krabpaal van het merk Karlie is met zijn plafondhoogte bijzonder geschikt voor katten die graag de hoogte opzoeken! De plafondkrabpaal is 263 cm hoog, zodat je kat eindeloos veel speelplezier heeft. Bovenin kan hij heerlijk het overzicht houden. De paal is voorzien van drie klimplateaus en een huisje om in te slapen. Daarnaast kan je kat natuurlijk lekker krabbelen aan de sisalstammen!
De Flamingo krabpaal is geschikt voor fanatieke klimmers. Daarnaast neemt de krabpaal buiten de hoogte weinig ruimte in beslag. Dit maakt hem geschikt voor als je niet eindeloos veel ruimte hebt in je woning. Deze hoge krabpaal wordt geleverd zonder wandbevestigingssysteem.

Verkrijgbaar bij:
MaxxPet Krabpaal Juul Bekijk prijzen

Deze stevige, stabiele krabpaal is van hoge kwaliteit en heeft een prettige hoogte van 170 cm. Omdat de krabpaal niet al te breed is (100 x 60 cm) neemt hij weinig ruimte in beslag. Wél biedt hij veel plezier en comfort voor je kat (ten). De stabiliteit maakt hem ook geschikt voor grote kattenrassen. De brede, stevige sisalstammen zorgen voor een groot krabplezier. Uitrusten kan je kat in één van de drie degelijke ligmanden of in de ‘uitkijkpost’ bovenin.
Dit is een stabiele, hogere krabpaal die geschikt is voor meerdere én grotere katten. De hoogte van 170 cm zorgt voor voldoende klimplezier.

Verkrijgbaar bij:
RHR Quality Maine Coon Tower Krabpaal Bekijk prijzen

Voor grotere katten én klimkampioenen is dit een grote krabpaal van topkwaliteit. De twee hangmatten zijn getest op een gewicht van 20 kg. Zelfs de allergrootste kattenvrienden zullen zich veilig voelen.
Met een gemiddelde hoogte van 263 cm is dit een echte plafondkrabpaal. Je kunt hem zelf in hoogte verstellen tussen de 245 cm en 275 cm. Hoger is mogelijk op aanvraag.
Krabben kunnen je katten op de hoge en zeer stevige sisalstammen. De gehele constructie van deze krabpaal is zeer stevig. Voor extra stabiliteit is de onderkant verzwaard.
Qua hoogte, stevigheid en klimmen is dit een zeer goede, grote krabpaal. Een groot voordeel is dat je zelf de hoogte kunt verstellen, en dat hij zeer stabiel is.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.