Beste Perfect fit kattenvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Wie één of meerdere katten in huis heeft weet precies hoe belangrijk voeding is voor de gezondheid van deze dieren. Wat je je kat voert heeft invloed op zijn groei, gedrag en zijn algehele gezondheid. Perfect fit kattenvoer werkt volgens de ‘Total 5’ formule. Deze formule pakt de vijf meest voorkomende gezondheidsbehoeften van je kat aan, ongeacht leeftijd of levensstijl. Hieronder vallen een gezond natuurlijk afweersysteem, gezonde spijsvertering, gezonde huid en vacht en optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie en gezonde urinewegen. Wil je het beste voor je kat? Kies dan voor Perfect fit kattenvoer.

Perfect Fit Senior 7+ Brokjes Bekijk prijzen

Deze senior brokjes zijn speciaal ontwikkeld voor de oudere kat. Je voert je dier extra taurine voor een sterk hart, glucosamine en omega-3 vetzuren voor gezonde gewrichten en antioxidanten voor een gezonde celfunctie. Het zijn drie kleine verpakkingen, ideaal voor jouw oude maatje. Want de voeding blijft op deze manier altijd vers, wat belangrijk is voor de kieskeurige ouder wordende kat.

Verkrijgbaar bij:
Perfect Fit Kat Droog Adult Kip zak 7kg 1x1 Bekijk prijzen

De Perfect fit adult voeding bevat niet alleen de Total 5 formule die alle varianten hebben. Ook zijn er drie extra gezondheidsvoordelen voor je dier. Namelijk extra vitaliteit en beweeglijkheid, gezond tandvlees en sterke spieren. Alles wat een volwassen kat nodig heeft om zich gezond en gelukkig te voelen. Deze 7 kg zak brokjes is handig als je meerdere katten hebt, zodat de voeding altijd vers blijft.

Perfect Fit Droogvoer Adult Indoor Kip Bekijk prijzen

De indoor kat heeft sneller last van haarballen dan katten die buiten komen. Hier speelt Perfect fit kattenvoer handig op in door een indoor voeding te bieden. Deze bevat extra veel natuurlijke vezels, zodat haarballen goed afgevoerd worden vanuit de maag. De toegevoegde plant yucca schidigera helpt sterke geur van de ontlasting te verminderen. Als laatste zorgt deze voeding voor 20% minder inname van calorieën, omdat indoor katten minder energie verbruiken dan katten die buiten komen.

Verkrijgbaar bij:
Perfect Fit Droogvoer Senior Kip Bekijk prijzen

De kleine, licht verteerbare brokjes maken deze senior kip kattenvoeding tot een perfecte voeding voor de oudere kat. Hij wordt goed geaccepteerd en smakelijk gevonden, ook door de kieskeurige eter. De handzame verpakking van 1,4 kg zorgt ervoor dat de brokjes vers blijven. De vele positieve reviews spreken voor zich. Deze brokjes scoren hoog op kwaliteit, houdbaarheid en een goede vertering. Combineer de droogvoeding met de natte seniorvoeding, zodat je kat zeker voldoende vocht binnenkrijgt.

Verkrijgbaar bij:
Perfect Fit Droog Indoor Kip zak 1,4kg 1x4 Bekijk prijzen

Heb je meerdere binnenkatten dan is de Perfect fit droogvoeding 4 x 1,4 kg ideaal. Maar ook als je het voer aanschaft voor maar één kat, heb je een goede koop te pakken. Voor €7,23 per kg is dit een mooie prijs voor een kwalitatief hoogwaardige kattenvoeding. Heb je een kat in huis dan doe je dus gemiddeld drie weken met een zak brokken. De samenstelling is aangepast op de kat die niet buiten komt. Prefect fit indoor staat voor minder calorieën, goed afgevoerde haarballen en minder sterk ruikende ontlasting.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.