Beste voerbak 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Ben je op zoek naar een kattenvoerbak? Dan zul je ontdekken dat de keuze ruim is. De voerbak kat is in allerlei materialen, kleuren, designs en uitvoeringen te vinden. Er zijn ook combinatievoerbakken die geschikt zijn voor brokjes of natvoer en water. Heb jij misschien een kat met een gebruiksaanwijzing? Eén die niet wil eten uit een metalen bakje, of de lomperd die zijn bakje steeds omkiepert? Een inhalige kat die graag ook het bakje van zijn huisgenoot leegeet? Wat voor voerbak kat je ook zoekt, de keuze is verrassend uitgebreid en er is altijd een variant te vinden die past in jouw interieur.

Cat-It Senses 2.0 Food Tree Bekijk prijzen

Door kattenvoer aan te bieden in de Catit Senses 2.0 Food Tree moet jouw kat spelenderwijs en met zijn jachtinstinct zijn brokjes weten te bemachtigen, Je kat is wel even bezig om zijn brokjes uit deze voertoren te halen. De toren bestaat uit drie verdiepingen waarlangs de snacks naar beneden vallen. Door de stabiele voet zal de voedseltoren niet zo snel omvallen, zelfs bij grotere katten. Jouw kat moet er echt wat voor doen om zijn brokjes te krijgen, dit vermindert schrokken. De toren heeft 3 moeilijkheden, een leuk design en is eenvoudig te reinigen. Afmeting Ø 37,4 x H 34 cm.

Verkrijgbaar bij:
Surefeed Microchip Pet Feeder Bekijk prijzen

De SureFeed Microship voerbak is ideaal voor huishoudens met meerdere dieren. Is in het bijzonder handig als een van de katten speciaal (dieet) voer eet en andere niet. Het systeem maakt gebruik van een chip (onderhuids als jouw kat gechipt is of via penning aan de halsband). Daardoor opent het luikje als de kat in de buurt is. Voerbak sluit volledig nadat er gegeten is. Jouw kat kan nu rustig zijn brokjes eten, zonder dat een andere kat het komt stelen. Geschikt voor nat en droogvoer. Eenvoudig in te stellen, praktisch in gebruik. Makkelijk schoon te maken, niet vaatwasser bestendig. Werkt op 4 alkaline C-batterijen (exclusief). Afmeting Ø 30 x 23 x 22 cm.

Catit Senses 2.0 Digger Bekijk prijzen

De interactieve voerbak Catit Senses 2.0 daagt jouw kat uit om in actie te komen voor zijn eten. Je kunt het voer verdelen over 3 smalle en 2 brede buisjes. Jouw kat wordt gestimuleerd om met zijn pootje het voer uit de groene buisjes te hengelen. Hierdoor krijgt hij kleinere hoeveelheden voedsel en wordt ook het schrokken verminderd. De stevige Catit voerbak staat op een mat die ervoor zorgt dat het toestel op zijn plek blijft staan. Deze acupressuurmat met kleine kussentjes masseert zelfs de pootjes van je kat. De Catit Senses is eenvoudig uit elkaar te halen en te reinigen met water. Kleur: Wit/groen/grijs. Afmeting: Ø 24 cm.

Verkrijgbaar bij:
Cat Mate C500 Voerautomaat Bekijk prijzen

De automatische voerautomaat Catemate C500 is een ideale oplossing als je een dag van huis bent. De draaiende voerbak beschikt over 5 voervakjes (waarvan 4 bedekt). Het toestel is voorzien van 2 koelelementen, om het voer langer vers te houden. Hierdoor ook geschikt voor natvoer. Je kunt per voerbakje instellen op welke tijdstip het tevoorschijn moet komen. Alle tijden zijn zichtbaar op het digitale lcd-display. Werkt op 3 AA-batterijen (exclusief). De deksel en de losse voerbakjes kunnen in de vaatwasser. De basiseenheid kan met een vochtige doek worden gereinigd. In ieder compartiment past maximaal 330 gram voer. Kleur: wit. Afmeting: L 34 x B 29 x H 7 cm.

Verkrijgbaar bij:
Alessi Tigrito Voerbakje Kat Bekijk prijzen

Zowel de kat als zijn baasje gaan spinnen bij het zien van dit hippe design voerbakje van het Italiaanse merk Alessi. De Tigrito drink-/voerbak is gemaakt van thermoplastisch hars en heeft twee praktische uitneembare rvs schaaltjes die in de vaatwasser gereinigd kunnen worden. De voerbakjes hebben ieder een inhoud van 55 cl. De ene kant kan gevuld worden met water en de andere kant met (nat) voer. Dit voerbakje uit de collectie van Alessi is ontworpen door Miriam Mirri. Het lichtgewicht ontwerp is een echte originele eyecatcher voor de kat die echt in stijl wil eten. Kleur: zwart. Afmeting: 16 x 28 x 32.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.