Beste Drinkfontein 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Sommige katten drinken uit zichzelf te weinig water. De drinkfontein voor katten is de ideale oplossing voor elke baas die zich zorgen maakt om een uitgedroogd huisdier. Katten verliezen soms hun natuurlijke instinct om genoeg te drinken en kunnen daar erg ziek van worden. Met de drinkfontein voor katten wordt jouw huisdier gestimuleerd om toch te drinken. Je hoeft dan niet meer wakker te liggen over de gezondheid van je huisdier. Een drinkfontein hoeft bovendien niet de hoofdprijs te kosten. Je kunt er voor een redelijke prijs al een in huis halen. Wil jij een drinkfontein voor je kat kopen maar weet je niet waar te beginnen? Met deze koopgids leer je alles over de soorten fonteinen en waar je op moet letten in je aankoop.

Cat-It Senses 2.0 Flower Bekijk bij Bol

De Cat-It Senses is misschien wel de meest schattige waterfontein voor de kat die je ooit hebt gezien. Met de mooie bloem in het midden vraagt deze fontein niet alleen de aandacht van de kat maar staat het ook leuk in je huis. Een drinkfontein zorgt ervoor dat je kat meer water drinkt zodat hij gezond blijft. De manier waarop het water wordt aangeboden kun je zelf kiezen: als normale lichte stroom, opborrelend water of in verschillende rustige stroompjes. Daarnaast heeft deze fontein een onthardingsfilter en werkt hij op stroom.

Verkrijgbaar bij:
LifeGoods Drinkfontein Voor Hond/Kat Bekijk bij Bol

Deze drinkfontein is geschikt voor zowel honden als katten. De waterfontein beschikt over maar liefst drie verschillende standen en kan zo worden aangepast om de interesse van je dier vast te houden. Veel katten drinken te weinig, maar met dit stromende water worden ze geprikkeld om dat meer te doen. Speciaal voor de katten die snel schrikken is er een rustige stand. Deze stand prikkelt de kat net genoeg om hem te stimuleren te drinken. De drinkfontein heeft een circulatie- en filtersysteem. Bovendien is de fontein laag in energieverbruik en heeft een waterreservoir met maar liefst twee liter capaciteit.

Verkrijgbaar bij:
Petsafe Drinkwell Mini Bekijk bij Bol

Een drinkfontein is wellicht goed voor je dier, maar niet iedereen heeft veel ruimte in huis. Speciaal voor dierenliefhebbers die klein wonen is er de PetSafe Drinkwell Mini. Deze fontein is klein in afmetingen maar toch net zo efficiënt. Het innovatieve watersysteem inclusief koolstoffilter is een waar genoegen voor elke kat. Het haalt slechte smaken en geuren uit het water zodat je kat constant vers water kan drinken. Dat is beter voor hem en ze vinden het bovendien lekkerder. De fontein is klein in formaat en daardoor uitermate geschikt voor kleine katten, kittens en kleine honden

Verkrijgbaar bij:
Ebi Pet Water Feeder Bekijk bij Bol

Een drinkfontein helpt je kat meer te drinken. Dit is iets wat katten van nature vaak te weinig doen. Om de kat zijn interesse te behouden, geef je ze een waterfontein. Daarmee wordt het water op speelse wijze rondgestuurd en dat vinden katten erg boeiend. Maar voor zo’n drinkfontein heb je natuurlijk wel filters en een goede pomp nodig. Het water moet wel gezond en lekker zijn. De Ebi Pet Water Feeder is een extreem stille, verwisselbare pomp in het Waterval model. Dit is een set van tevens twee actieve koolfilters voor continu reinigen van het water.

Verkrijgbaar bij:
Moowi - Luxe Drinkfontein Met LED licht Kat/Hond Bekijk bij Bol

Jouw kat of hond verdient ook luxe, net als jij. Met deze Luxe Drinkfontein zorg je het beste voor jouw liefste huisdier. Een waterfontein voor je kat stimuleert hem om meer te drinken en dus gezonder te blijven. Deze drinkfontein heeft meerdere speelse standen die jouw kat zijn aandacht trekken. Daarnaast heeft de waterfontein een sensor die ervoor zorgt dat het water gaat stromen wanneer jouw huisdier binnen 1,5 meter van de fontein komt. Zo hoef jij deze niet telkens handmatig aan of uit te zetten. Wanneer het water bijna op is, gaat er een lampje branden om jou te waarschuwen.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.