Beste Iams kattenvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Onze katten vormen een belangrijk deel van ons huishouden. Of je er nu één, twee of drie in huis hebt, elk heeft zijn eigen karakter en zijn eigen plaatsje in het gezin. Natuurlijk wil je je kat zo lang mogelijk gezond bij je houden. Een goede voeding helpt hieraan mee. Iams kattenvoer ontwikkelt al 70 jaar lang een hoogwaardige kattenvoeding waar een geheel eigen voedingsfilosofie achter zit. Het ondersteunt de weerstand, helpt vet te verbranden, spierkracht te behouden en bevordert een gezonde spijsvertering. De makers van Iams kattenvoer hebben als doel om jouw kat gelukkig te maken. Zeg nu zelf, dat wil toch iedereen?

Iams Proactive Health Adult Bekijk bij Pets Place

Voor de doorsnee, volwassen actieve kat is de Iams Proactive Health kip een prima complete voeding. Het bevat een hoog gehalte aan eiwitten zoals kip, eieren en vis. Dit geeft voldoende voedingswaarde om je kat gezond, fit en vitaal te houden. En door deze uitgebalanceerde ingrediënten hoeft je kat niets bijgevoerd te krijgen. Nu scoren deze brokjes sowieso hoog als het gaat om smaak en acceptatie. Je kat zal geen behoefte hebben aan ander voer. Ook qua prijs-kwaliteit zijn deze brokjes een goede keuze.

Iams Cat Proactive Health Adult & Senior Bekijk bij Bol

Heb je een huishouden met meerdere katten, dan is de Iams cat Proactive Health senior & adult een uitkomst! Geen gedoe met aparte voerbakjes en geen stress van katten die bij elkaar proberen te stelen. Het is voor katten vanaf 1 jaar tot de senior leeftijd. De verpakking is van 800 gram tot maar liefst 15 kg te krijgen. En dat kan dus met meer katten in huis een flink voordeel opleveren.

Verkrijgbaar bij:
Iams Cat Mature & Senior Bekijk bij Pets Place

Je hoopt je katje natuurlijk zo lang mogelijk en gezond bij je te houden. Het is verstandig om hem op oudere leeftijd een senior voeding te geven. Deze voeding is volledig gericht op de behoeften en het gedrag van de oudere kat (7+). Senior katten hebben sneller last bij het eten van brokjes. De brokjes zijn klein en hebben een positieve werking op het gebit. Er zit maar liefst 38% kip en kalkoen in, dat is een vrij hoog gehalte aan eiwit, wat katten ook nodig hebben.

Iams Cat Adult Lam Bekijk bij Bol

De Iams adult lam heeft een hoge kwaliteit voor een uitstekende prijs. Voor onze volwassen katten is deze standaard complete voeding uitermate geschikt. Dat is te zien aan de reviews, deze zijn allemaal positief. Het hoofdbestanddeel is kip, de smaak is lam. Zowel een binnenkat als een buitenkat is gebaat bij deze brokjes. Het zorgt voor een vitale, gezonde en dus gelukkige huiskat. Wat wil je nog meer?

Verkrijgbaar bij:
Iams Delights Land en Zee collectie in Saus Bekijk bij Bol

Houd je kat van afwisseling? Dan zijn deze maaltijdzakjes in saus echt iets voor haar. De Iams delights land & sea collection zijn heerlijk geurende brokjes in saus. Het is een complete voeding, wat wil zeggen dat je er niets bij hoeft te voeren. Uiteraard kan je ze ook als aanvulling aan je huistijgers geven. De smaken zijn: kip en kalkoen, lam en rode paprika, wilde tonijn en erwten en gestoomde zalm en kabeljauw. Daar wordt elke kat wild van, zelfs de moeilijke eter!

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.