Beste Biologische kattenvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Een kat is onderdeel van jouw gezin en daarom wil je goed voor hem zorgen. Niet alleen krijgt hij volop liefde en aandacht van jou (en jij van hem!) ook ben je kritisch op het kattenvoer dat je hem voorschotelt.

Als dierenliefhebber wil jij alleen het beste voor jouw kat en daarom kies je voor biologisch kattenvoer. Voer dat geen dierenleed veroorzaakt. Biologisch kattenvoer bevat bovendien geen pesticiden, kunstmatige stoffen en chemische conserveermiddelen. Ook zijn er geen afvalvlees, antibiotica en groeihormonen in het kattenvoer verwerkt.

Biologisch kattenvoer lijkt dus een hele bewuste en logische keus! Jouw kat likt zijn snorharen alvast af!
Je zou bijna zelf aan biologisch kattenvoer beginnen!

Yarrah Cat Adult - Graanvrij - Kip & Vis - Kattenvoer - 2,4 kg Bekijk bij Bol

Jouw kat vindt het biologische graanvrije droogvoer met kip/vis van Yarrah waarschijnlijk onweerstaanbaar lekker. De heerlijke geur van biologische kip en MSC haring trekt zelfs de meest kieskeurige kat over de streep. Heeft jouw kat wat moeite met het verteren van granen? Dan is dit voer ideaal. Yarrah graanvrije kan ook prima door alle andere katten gegeten worden. Aan de brokjes is zeewier toegevoegd voor extra vitamine en mineralen. De haring is afkomstig van MSC gecertificeerde duurzame visserij. Het voer is bedoeld voor volwassen katten (tussen 2 – 8 jaar) en is verpakt in een zak van 2.4 kg.

Verkrijgbaar bij:
Kattenvoer Carnal Multimix 10Kg Bekijk bij Bol

Met deze multimix krijgt jouw volwassen kat alles binnen wat hij nodig heeft. De Carnal Multimix is een zeer gevarieerde voeding die zowel als hoofdmaaltijd of als tussendoortje gegeten kan worden. De knapperige brokjes zijn zorgvuldig samengesteld met ingrediënten als gevogelte, eend, kalkoen en lam zorgen voor een gezonde en mooie glanzende vacht.
De evenwichtige en licht verteerbare voeding draagt bij aan de spijsvertering en zorgt voor een gezonde darmflora. Bovendien ondersteunt deze voeding het immuunsysteem van jouw viervoeter. Deze voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. Carnal Multimix bevat granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vis en -bijproducten, gist. Verpakt in zak van 10 kilo.

Verkrijgbaar bij:
Yarrah Biologisch - Vis - Kattenvoer - 800 g Bekijk bij Bol

Iedere kat likt zijn lippen af bij dit 100% organische voer van Yarrah met vissmaak. Het is een volledige voeding voor de volwassen katten. Deze biologische brokken bevatten in ieder geval 30% kip en vis en alle benodigde vitaminen en mineralen die nodig zijn om je kat gezond te houden. Daarnaast zijn er geen kunstmatige toevoegingen en ook zijn er geen hormonen of pesticiden toegevoegd. De ingrediënten zorgen ervoor dat jouw kat deze brokken prima kan verteren en een glanzende vacht krijgt. Smullen maar! Verpakt in een zak van 800 gram

Verkrijgbaar bij:
Almo adult tonijn en kip - 24 st à 140 gr Bekijk bij Bol

Het biologische natvoer van Almo Nature met tonijn en kip is een verwennerij voor jouw kat. Het is aanvullend voer voor volwassen katten (2-8 jaar) van alle rassen. De natte brokjes hebben een onweerstaanbare smaak dankzij het hoogwaardige vlees dat erin verwerkt is. Dit blikvoer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en heeft een vleesaandeel van maar liefst 75%! De producten van Almo Nature zijn vrij van chemische hulpstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Je zou bijna kunnen stellen dat het geschikt is voor menselijke consumptie. Verpakt in een blik van 140 gram.

Verkrijgbaar bij:
Meowing Heads Paw Lickin’ Chicken - Kattenvoer - Biologisch - 1,5kg Bekijk bij Bol

Jouw kat zal zeker miauwen naar meer als hij het voer van Meowing Heads heeft geproeft. Deze heerlijke brokjes voor volwassen katten zijn gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Het complete voer bevat 100% natuurlijke voedingsstoffen zoals kip en vis. Paw Lickin’ Chicken heeft een unieke anti-haarbalformule, is verrijkt met taurine en bevordert de gezonde spijsvertering. Deze biologische brokjes zijn goedgekeurd door dierenartsen. Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. Met deze brokjes krijgt jouw kat alles wat hij nodig heeft voor een gezond en zorgeloos leven. Verpakt in zak van 1,5 kg.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.