Beste kattenspeeltje 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Spelen is voor elke kat belangrijk. Door te spelen kan een kat haar energie kwijt en haar eindeloze jachtinstinct. Er is allerlei kattenspeelgoed op de markt. Van eenvoudige balletjes tot denkspeelgoed: er is veel mogelijk om je kattenvriend te vermaken. Er zijn spelletjes die je samen met je kat kunt doen, en er is speelgoed waarmee ze zichzelf kan vermaken. Katten speeltjes zijn voor elke kat een must. Elke kat is verschillend en heeft zijn eigen voorkeur. Welk speelgoed past bij jouw kat? Hier maken we je wegwijs over katten speeltjes!

Cat-It Senses 2.0 Play Circuit Bekijk bij Bol

Maak kennis met de Catit Senses 2.0 play circuit speelrails! De knipperende bal die op de rails rolt, zorgt voor veel jachtplezier! Veel katten zijn gek op speelrails katten speeltjes. Daarnaast geven ze het baasje rust, want de kat kan er volledig zelf mee spelen. De rails is eenvoudig in elkaar te zetten en is 135 cm lang. Het leuke van de Catit Senses 2.0, is dat deze geschikt is voor zowel kittens als volwassen katten. Voor elke levensfase dus! De baan is lang, maar smal. Je kunt ‘m altijd wel ergens neerleggen. Dit speelgoed is met name geschikt om tegemoet te komen aan het jachtinstinct van je kat.

Verkrijgbaar bij:
Trixie Cat Activity Fun Bord Bekijk bij Bol

Het Trixie Cat Activity Fun Bord is geschikt om snacks en snoepjes in te doen. Daag je kat uit om de snoepjes uit elke puzzel te vissen! Trixie Cat Activity Fun Bord is ook erg geschikt voor katten die gulzig eten of overgewicht hebben.
Katten speeltjes zoals voerpuzzels doen het bij veel katten goed. Ze stimuleren je kat om vindingrijk te zijn en gaan verveling tegen. Trixie Cat Activity Fun bord is makkelijk schoon te houden en goed van kwaliteit.

TwinQ Magische Bal Interactief Speelgoed Hond/Kat Bekijk bij Bol

De TwinQ Magische bal Interactief speelgoed is goed voor eindeloos speelplezier. Deze bal rolt automatisch door je kamer. Je kat of hond zal er al snel op gaan jagen! Je laad deze bal op met een USB A of een USB Micro kabel. De bal trekt de aandacht van je kat met een veilig LED lampje. Jagen maar! Het voordeel van deze bal boven een laserlampje is dat de kat echt iets zal vangen. De jacht is dus bevredigend. Onder de katten speeltjes waar de kat zelf mee kan spelen, is Twinq een topper. De bal is 6,5 cm in diameter en bestand tegen krabben en bijten.

Verkrijgbaar bij:
Kattenveertjes Snuffelpakket Bekijk bij Bol

Het Kattenveertjes Snuffel pakket bestaat uit verrassende speeltjes. Laat de springveertjes wegspringen, of rol ze over de grond. De jacht kan beginnen! Deze kattenspeeltjes zijn geschikt voor spel met het baasje of zelfstandig spelen. Met de vrolijke kleuren en het grappige materiaal is iedereen in huis wel een tijdje zoet. In het Snuffel Pakket vind je veertjes van de formaten klein, middel en jumbo. Ze zijn daarmee geschikt voor alle katten. Met dit grappige katten speelgoed word je zelf ook weer even kind.

Verkrijgbaar bij:
Flamingo Kattentunnel Bekijk bij Bol

Bijna elke kat houdt op z’n tijd van verstoppertje. De Flamingo kattentunnel is geschikt voor verstoppen, slapen, stoeien én spelen! Met 4 openingen kunnen katten altijd het overzicht houden en in – of uit de tunnel kruipen. De speeltunnel bevat ‘catnip’. Catnip ofwel kattenkruid, stimuleert je kat om te spelen. Het is mogelijk om de speeltunnel te verbinden met andere speeltunnels van deze serie.
De Flamingo Kattentunnel is geschikt voor kittens en volwassen katten van een gemiddeld formaat.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.