Beste Laserlampje 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Met een laserlampje voor je kat creëer je eindeloos veel speelplezier. Katten zijn van nature jagers. Dit betekent dat het belangrijk voor ze is dat hun jachtinstinct regelmatig geprikkelt wordt. Door je kat te laten jagen kan hij bovendien zijn energie kwijt, zodat hij goed in zijn vel zit en ’s avonds lekker moe is. Hier vind je alle tips om een goed laserlampje te kopen. Daarnaast geven we tips om verantwoord met het laserlampje en je kat te spelen.

FroliCat Dart - Ronddraaiende Laser Bekijk bij Bol

De Frolicat Dart is handig als je zelf even geen tijd hebt. Deze laserlamp zet je neer en vermaakt voor jou je kat(ten). Hij kan 360 graden draaien en beschikt over een timer. Je kunt dus zelf bepalen hoe lang je hem aanzet voor je poezenvriend. Daarnaast kun je de snelheid bepalen. Door de brede voet staat dit laserlampje kat erg stevig. Hij zal niet snel omvallen.
Het kan zijn dat je katten moeten wennen aan het geluid van de Frolicat Dart. Zodra je de laserlamp inschakelt, maakt deze geluid door de draaiende beweging. De meeste katten kunnen hier goed aan wennen. Ze beleven er vooral veel plezier aan!

Verkrijgbaar bij:
FroliCat Bolt - Laserspeelgoed Bekijk bij Bol

De merknaam zegt het al: dit laserlampje is speciaal ontworpen voor de kat. Je kunt het lampje zelf in je hand houden, of hem neerzetten en een speelsessie van 15 minuten inschakelen. Je kat zal gefascineerd zijn door het lampje en is waarschijnlijk erg moe na een kwartier. Let erop dat je kat het laserlampje om kan stoten als je deze neerzet! De functie waarmee de lamp zelf beweegt, kan je het beste afwisselen met andere activiteiten. Je kat kan namelijk uitgekeken raken op het lampje als deze telkens hetzelfde beweegt.
Een voordeel van dit laserlampje is dat deze veilig is. De Frolicat is speciaal ontworpen voor katten en goed van kwaliteit! Let erop dat dit speelgoed wordt geleverd zonder batterijen.

Verkrijgbaar bij:
USB Laserpen 7 in 1 Bekijk bij Bol

De Beasti Toys USB laserpen is speelgoed voor je kat én handig voor jezelf. Vermaak je kat met dit leuke speeltje, of gebruik het lampje als aanwijzer voor kantoor. Handig is dat je geen batterijen nodig hebt voor dit laserlampje kat. Je laadt ‘m namelijk op in de USB poort van je computer.
Extra leuk is dat je uit verschillende ‘laserfiguurtjes’ kan kiezen voor je kat. Door te draaien aan het wieltje van het lampje kun je een muis, ster, vlinder of smiley aan je kat laten zien. Zo kun je zorgen voor wat afwisseling.

De Beasti Toys heeft naast een laserlampje, een UV-functie en een zaklampfunctie. Altijd handig! Hij wordt geleverd in een net blikje.

Verkrijgbaar bij:
PETSZ Kattenspeeltjes met USB Bekijk bij Bol

Dit laserlampje is een aanwinst voor je kat én voor je sleutelbos. Met dit lampje kan je lui achterover zitten en ondertussen met je kat spelen. De Petsz laser is daarnaast handig voor onderweg. Hij bevat namelijk ook een UV en een zaklamp functie. Daarnaast kan je het laser licht gebruiken als tool om iets aan te wijzen tijdens een presentatie.
Het Petsz laser kattenspeeltje is van goede kwaliteit en wordt geleverd in een mooi opbergblikje.

Verkrijgbaar bij:
USB Laserpen Bekijk bij Bol

Simpel, handig en heel erg leuk: de Cless laserpen is altijd praktisch om in huis te hebben. Dit laserlampje voor de kat laad je op via USB. Batterijen zijn dus nooit meer nodig!
Na een drukke dag kan je heerlijk relaxen en tegelijkertijd met je kat spelen. Hij zal er graag achteraan rennen!

De laserpen is stevig en goed van kwaliteit. Omdat je ‘m kan bevestigen aan je sleutelbos, neem je hem makkelijk overal mee naartoe.
Net als bij andere laserlampjes voor de kat, geldt dat je laserspeelgoed het beste af kunt wisselen met ander speelgoed.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.