Beste Kattenveertje 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Katten zijn actieve dieren. Het spelen met een kattenveertje stimuleert je kat om te bewegen. Beweging draagt weer bij aan gezonde botten en spieren. Veel katten zijn dol op veertjes. Ze wassen en likken de veertjes en doen alsof het echte vogeltjes zijn. Op deze manier wordt de kat ook geestelijk geprikkeld en wordt het jachtinstinct bevredigd. Redenen genoeg om een speeltje met een kattenveertje aan te schaffen!

Kattenspeelgoed combinatie set van 7 stuks set Bekijk bij Bol

Wanneer je deze set bestelt haal je maar liefst zeven verschillende kattenspeeltjes in huis! Allemaal hebben ze een veertje, maar ook iets extra’s. Zo zit er in een speeltje een belletje verstopt en aan een ander kattenveertje zit een hengel, zodat je samen kunt spelen. Alle materialen zijn van eco-vriendelijk materiaal. Dat maakt dat dit speelgoed voor je kat veilig en duurzaam is. De set zit in een leuke doos, waardoor deze speeltjes ideaal zijn om als cadeau aan iemand te geven, bijvoorbeeld als er een nieuwe kat in huis is.

Verkrijgbaar bij:
Purrs Kakapo Bekijk bij Bol

Dit speelgoed komt in allemaal leuke kleurtjes. Je kan niet kiezen welke je thuisgestuurd krijgt, dit is dus een verrassing! Het is gemaakt van schapenwol en veertjes. Twee materialen die katten erg interessant vinden. Houd wel in de gaten dat je kat de schapenwol niet oplikt en inslikt. Een enkele kat vindt wol zó aantrekkelijk dat dit kan gebeuren. Je kat kan alleen met dit veertje spelen; met de bijgeleverde hengel kunnen jullie samen nog veel plezierige speeltijden beleven.

Verkrijgbaar bij:
Tabby Tijger Standaard Deluxe Bekijk bij Bol

Om het échte jagersgevoel te stimuleren zijn deze veren ook van echte vogels! Namelijk de gans en da maraboe. Zwaai ermee door de lucht en je kat zal het gevoel hebben dat er ook een echte vogel vliegt. Geef het speeltje niet aan je kat als je er niet bij bent, want je dier zal het vermoedelijk niet heel laten. Deze kattenveer is geschikt om te bevestigen aan de Tabby Tijger hengel. Eenmaal de hengel in bezit, kan je er verschillende speeltjes aan hangen, waaronder dus ook deze mooie en aantrekkelijke veren.

Verkrijgbaar bij:
FUZLY Bekijk bij Bol

De makers van deze hengel met veer begrijpen precies hoe het spelen met je kat in zijn werk gaat. Daarom krijg je een gratis extra veer bijgeleverd als je de hengel met kattenveer aanschaft! Erg handig als jouw kattenkind iets te wild speelt met deze veertjes. SSlinger de veertjes door de lucht en je kat zal deze fladderende vogel zeker willen vangen. Geschikt voor groot en klein, jong en oud. Haal het speeltje wel weg wanneer jullie klaar zijn met spelen, om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Verkrijgbaar bij:
Tabby Tijger Kolibrie Bekijk bij Bol

Hang deze kolibrie aan een Tabby Tijger hengel en het lijkt net een echte vogel! Volledig met oogjes en snavel, je kat zal er dol op zijn. Je kan het vogeltje ook op de grond leggen zodat je kat er zichzelf op kan uitleven zoveel hij wil. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar en de materialen die gebruikt zijn, zijn veertjes van hanen en hertenharen. De hengel wordt niet meegeleverd, deze moet je los aanschaffen.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.