Beste Krabplank 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Van nature krabben katten graag aan hout of ander ruw materiaal. Dit doen ze om hun geur achter te laten, hun nagels te onderhouden en om stress te verminderen. Wil je voorkomen dat jouw kat jouw meubels, behang of deurmat gebruikt om lekker aan te krabben? Zorg dan dat hij iets heeft waar hij naar hartenlust aan kan hangen en aan mag krabben. Krabplanken zijn daarvoor ideaal. En omdat ze weinig ruimte innemen en soms ook nog leuk zijn vormgegeven, passen ze in vrijwel ieder interieur. De aankoop van een krabplank is een verstandige investering als het gaat om het behoud van je kostbare spullen.

Sisal Hoek Krabplank Bekijk bij Bol

Voorkom dat je kat krabt aan jouw meubels of tapijt en gebruik de luxe Beeztees Sisal Krabplank. Je kunt de plank eenvoudig aan de muur bevestigen op een plek waar je kat zijn nagels graag inzet of juist op een plek die niet zo opvalt. De krabplank is voorzien van een lekker geurtje (catnip) waardoor de aantrekkingskracht voor je kat verhoogd wordt. De plank is gemaakt van sisal, een stevig materiaal om nagels aan de scherpen. Doordat krabplank zo lang is kan de kat zich helemaal uitrekken als hij krabt. Kleur: beige. Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: Groot: 60×12 cm – Middel: 50×8,5 cm.

Verkrijgbaar bij:
Krabton Jorge Bekijk bij Bol

De Happy Pet krabplank van karton is een handig en betaalbaar alternatief voor een krabpaal of ton. De krabplank is sterk, handig in gebruik en het uitneembare krabkarton kan ook worden omgedraaid, dus dubbel krabplezier voor dezelfde prijs. De nagels van jouw kat én je meubels blijven in goede conditie dankzij deze krabplank. Door de toevoeging van catnip krijgt deze plank een onweerstaanbare geur voor jouw kat. Niet alleen krabt jouw kat aan deze plank, sommige katten slapen er zelfs graag op. Buitenkant voorzien van decoratie. Laat na verloop van tijd laten wel wat kartonstukjes los, deze kun je gewoon opzuigen met de stofzuiger. Afmetingen: 47x22x5 cm.

Verkrijgbaar bij:
Krabton Coony Lounge Bekijk bij Bol

Op zoek een krabpaal waar je kat zijn nagels aan kan scherpen, en die ook past in jouw interieur? Dan is de stijlvolle VIGO krabpaal van MyKotty een hele fraaie oplossing. Deze stevige krabpaal is multifunctioneel omdat je kat eraan kan krabben, maar ook op kan slapen en luieren. Het karton is op een speciale manier gesneden, zodat het zacht aanvoelt en niet scherp is. Daarnaast is gewerkt met ecologische lijm. Het product is dus veilig voor mens en dier! Gemaakt van duurzaam golfkarton. Ook geschikt voor de wat zwaardere kat. Mooie design. Alle myKotty producten worden met de hand gemaakt, afmetingen kunnen daarom enigszins afwijken. Afmeting: 71 x 23 x 21 cm.

Verkrijgbaar bij:
Trixie Krabton Gracia Bekijk bij Bol

De nagels van je kat blijven in prima conditie dankzij de Sisal Hoek krabplank. Eenvoudig te monteren op een plaats waar je kat het behang beschadigd heeft. Of juist ter voorkoming van krabschade. De dunne Sisal Hoek Krabplank is er speciaal voor binnen- en buitenhoeken en gladde wanden. Voorkomt schade aan behang en tapijt. De plank is bekleed met natuurlijk sisal en aan de achterzijde met fleece. Sisal is ideaal materiaal om aan te krabben. Deze krabplank wordt compleet geleverd met bevestigingsmaterialen en kun je eenvoudig zelf monteren. Materiaal: sisal. Afmetingen: 75 x 28 cm (14 cm per hoek).

Verkrijgbaar bij:
Trixie Krabton Ria Krabpaal Bekijk bij Bol

Je kat kan heerlijk rekken, strekken en krabben aan de Flamingo hoekkrabplank. Deze krabpaal is ideaal als je minder ruimte hebt voor een grotere krabpaal of krabton en toch een plaats wilt creëren waar je kat aan mag krabben. De krabplank is gemaakt van sisal en dus uitermate geschikt als krabobject. Door het kattenkruid dat erin zit extra aantrekkelijk voor je kat om aan te krabben. De hoekkrabpaal is aan de muur te bevestigen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Geschikt voor binnen- en buitenhoeken. Tevens te gebruiken als krabmat voor vlakke ondergrond. Kleur: beige. Afmetingen: 56 x 2 x 100 cm.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.