Beste krabton 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Heb jij ook een kat die zijn nagels graag en vol overgave in je meubels zet? Of die zich eens lekker lang uitrekt met zijn klauwen in de deurpost? Een kat die zich krabbend stort op je tapijt? Er zijn meerdere redenen dat je kat jouw interieur stukje bij beetje verwoest. In de natuur gebruiken katten hiervoor meestal een boom. In huis kun je een krappaal of krabton plaatsen waar je kat naar hartenlust aan kan krabben.

Krabton - Jorge Bekijk bij Bol

Je kat zet zijn nagels graag in de mooie kwalitatieve Krabton Jorge. De krabton is geschikt voor kleine en middelgrote katten. De basis van de krabton is gemaakt van stevig hout. Het hout is voor de helft bekleed met sisal, de andere helft met donkerblauwe jeans stof. De krabton bevat 3 ruime slaapplaatsen die zijn voorzien van pluche. Daardoor is de krabton ook geschikt voor meerdere katten. Geleverd met 3 afneembare kussens die in de wasmachine kunnen. Omdat katten graag hoog zitten, is de hoogte van 78 cm ook ideaal. Kleur: grijs en denim. Afmetingen: 40 x 40 cm/ H 78 cm.

Verkrijgbaar bij:
Krabton Coony Lounge Bekijk bij Bol

Niet alleen kan jouw kat zijn nagels eindeloos krabben aan de krabton Coony Lounge, ook kan hij er heerlijk in spelen of luieren. Deze grote en solide krabton van maar liefst 110 cm hoog is geschikt voor grote en zware katten. De stijlvolle krabpaal heeft 3 grote ingangen en 4 ruime ligplekken. Door zijn diameter van 44 cm is hij niet alleen heel stabiel, maar zijn alle ligplekken ook ruim. De buitenzijde van de krabton is volledig bekleed met oersterk sisalkleed en is zeer duurzaam. Door zijn hoogte hebben zelfs de allergrootste katten voldoende ruimte om geheel uitgestrekt te krabben. Kleur: Lichtgrijs. Afmetingen: 44 x 44 cm/ H 110 cm.

Verkrijgbaar bij:
Trixie Krabton Gracia Bekijk bij Bol

Urenlang speel- en luierplezier voor je kat met de Trixie Krabton Gracia. Deze praktische krabton heeft een mooi design met een neutrale kleur en past hierdoor in ieder interieur. De kraboppervlakten zijn bedekt met stevig sisal en verder is de ton afgewerkt met zacht pluche. De krabton heeft 3 verdiepingen, en niveau 2 en 3 zijn intern met elkaar verbonden, zodat jouw kat lekker kan spelen en klauteren. Wendbaar kussentje in het onderste niveau. Bovenzijde dient als ligplateau (met afneembaar kussentje) om heerlijk te relaxen. De kussentjes kunnen in de handwas. Kleur: Grijs | Lichtgrijs. Afmetingen: ø38 x H 85 cm.

Verkrijgbaar bij:
Trixie Krabton Ria Krabpaal Bekijk bij Bol

Op zoek naar een mooie krabton van goede kwaliteit en die niet al te groot is? Jouw kat kan naar hartenlust krabbelen aan de Trixie krabton Ria van uitstekende kwaliteit en mooi design. De buitenkant is voorzien van sisaltapijt, extreem sterk materiaal dat ideaal is om nagels aan de scherpen. Verder is deze ton bekleed met zacht pluche. Je kat kan zich ook verstoppen of terugtrekken in de schuilplaats die is voorzien van pluche/fleece. Bovenop is een extra relaxlocatie, voorzien van een wendbaar kussentje. Dit zachte kussen kan in de handwas. Kleur: lichtgrijs/natuur. Afmetingen: 39 x 37,5 x 39 cm.

Verkrijgbaar bij:
Krabton Coony Lounge Creme. Krabpaal voor grote katten Bekijk bij Bol

Lekker spelen en heerlijk luieren en bovendien vol overgave je nagels krabben. Dat kan jouw kat met deze oersterke krabton Coony Lounge. Deze grote en solide krabton van maar liefst 110 cm hoog is uitermate geschikt voor grote en zware katten. De stijlvolle krabpaal heeft 3 grote ingangen en 4 ruime ligplekken. Door zijn diameter van 44 cm is hij niet alleen heel stabiel, maar zijn alle ligplekken ook ruim. De buitenzijde van de krabton is volledig bekleed met supersterk sisalkleed. Door zijn hoogte hebben zelfs de allergrootste katten voldoende ruimte om geheel uitgestrekt te krabben. Kleur: crème. Afmetingen: 44 x 44 cm/ H 110 cm.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.