Beste Felix kattenvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Katten zijn niet meer uit onze gezinnen weg te denken. Ze zijn een onderdeel van het gezin en het is dan ook begrijpelijk dat je je spinnende maatje het beste gunt. Met Felix kattenvoer geef je hem elke dag opnieuw een gezonde, gevarieerde en smakelijke maaltijd. Precies zoals je voor al je gezinsleden wil! Portiezakjes, brokjes, snacks of blik, met Felix kattenvoer is het elke dag feest voor je kat.

Felix Original Mix Selectie in Gelei Bekijk bij Bol

Rund, kip, tonijn en zalm in gelei. Deze mix selectie natvoer voor je kat maakt dat hij zijn pootjes erbij af zal likken. Deze verpakking bevat maar liefst 44 onweerstaanbaar lekkere zakjes kattenvoer. Voor een gemiddelde kat van 4 kg heb je per dag vier zakjes nodig om hem een complete maaltijd te bieden. Combineer je deze met brokjes heb je uiteraard aan minder zakjes ook genoeg. De positieve reviews zijn niet van de lucht! Onze katten smullen ervan.

Felix Kattenvoer Countryside Sensations Bekijk bij Bol

De kleurrijke meaty sensations zijn niet alleen erg smakelijk, ze zijn ook een lust voor het oog! Met de leuke kleurtjes en vormen nodigen deze brokjes erg uit tot opeten. En dat terwijl ze geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddel bevatten, alles is puur natuur. De smaken rund kip en groenten worden door veel volwassen katten erg gewaardeerd. Speciaal geschikt voor katten die veel buiten komen en dus veel energie verbruiken.

Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in Gelei Bekijk bij Bol

Elke dag feest! Als de titel van dit product niet genoeg zegt dan weten we het niet meer. Uiteraard hebben we onderzocht of onze katten dit ook zo ervaren. De geurige reepjes rund, kip, tonijn en kabeljauw in gelei nodigen in ieder geval al uit tot opeten. Ze bevatten geen kunstmatige smaakstoffen, conserveermiddelen en kleurstoffen. Een doos bevat 80 zakjes, een zeer voordelige keuze, zeker als je een huishouden hebt met meerdere katten. En de katten? Die hebben inderdaad elke dag een feestje.

Felix Kattenvoer Seaside Sensations Bekijk bij Bol

De ocean sensations is een aantrekkelijke mix van droge brokjes met de smaken van zalm, forel en koolvis. De zak van 4 kg heeft een aantrekkelijke prijs. Een kat van ongeveer 4 kg heeft slechts 70 gram brokjes per dag nodig om te voorzien in de dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen en vezels. Dat maakt dat je dus bijna twee maanden doet met een zak! Zorg wel altijd voor een schaaltje vers water in de buurt. Katten die enkel droge voeding krijgen hebben veel water

Felix Dubbel Zo Lekker Vis Selectie in Gelei Bekijk bij Bol

Deze selectie van vis is een 100% volledige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten. Hey is een bron van vitamine D en E en Omega-6 vetzuren. Dit zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. Wanneer je de brokjes in saus openmaakt zal je verbaasd zijn over deze maaltijd voor je kat. Hij ruikt en oogt net zo lekker als een maaltijd die je zelf hebt bereid. De smaken zijn koolvis en zalm, haring en forel, zalm en sardine en forel en makreel. Een ware koninklijke maaltijd voor onze huistijgers.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.