Beste Natvoer 2022

Laatste ge-update in door Jasper

Iedereen kent de blikjes en zakjes met natvoer voor de kat wel. Vlees of vis in saus is erg populair bij katten. Er komt namelijk een heerlijke geur vanaf! Een voordeel van natvoer is  dat het goed voorziet in de vochtbehoefte van de kat. Katten krijgen namelijk al snel te weinig water binnen. De keuze in natvoer is iets kleiner dan de keuze in kattenbrokken. Veel scheelt het echter niet. Als je zoekt naar het beste natvoer kat, vind je al snel veel verschillende natvoer variaties en merken. Hoe maak je nu de beste keuze voor jouw kattenvriend? In deze blog lees je daar alles over!

Felix Elke Dag Feest Mix Selectie in Gelei Bekijk bij Bol

Voor liefhebbers van Felix natvoer voor de kat, is er ook de Felix Elke dag Feest Mix. Dit natvoer ruikt alsof je het zelf vers hebt gemaakt! In één verpakking zitten 44 maaltijdzakjes in vier smaken, voor 17,99 euro. De voeding is geschikt voor elke levensfase. Eventueel kun je dit heerlijke natvoer aanvullen met brokjes.

Felix Elke Dag Feest mix bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen. De geur is zeer aangenaam voor de kat en het voer bevat een voldoende aandeel vlees.

Felix Original Mix Selectie in Gelei Bekijk bij Bol

Felix Mix Selectie in gelei is natvoer voor de kat voor een fijne prijs. Eén verpakking bevat 44 porties in 4 verschillende smaken. Verwen je kattenvriend met kip, rund, zalm en tonijn om lekker af te wisselen!
Een pluspunt aan dit katten natvoer, is dat het verpakt is in handige zakjes. Veel eigenaren vinden dit prettig. Zakjes openen vaak wat makkelijker dan blikjes, dus deze voeding is erg praktisch.
Voor een verpakking van 44 maaltijdzakjes betaal je 12,95 euro. Dit is een lage prijs. De kwaliteit van het voer is in verhouding met de prijs: geen toegevoegde kleur, – geur, – en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Kortom, eenvoudig natvoer waar al heel veel katten oud mee geworden zijn.

Sheba Classic Paté Katten Natvoer Bekijk bij Bol

De kuipjes van Sheba zijn een echte natvoer klassieker. Zéér smakelijk voor de kat én makkelijk te openen. Dit natvoer is dus ook praktisch voor jou als katteneigenaar. Sheba natvoer bevat een groot aandeel vlees of vis per kuipje. De Sheba Classics kan je aanschaffen in de smaken kip, rund en zalm. Een verpakking bevat 22 kuipjes van 85 gram. De gemiddelde volwassen kat eet 3 porties (kuipjes per dag).
Dit natvoer kat is geschikt voor elke levensfase. Sheba adviseert zelf om in combinatie met dit natvoer, ook droogvoer te geven.

Verkrijgbaar bij:
Gourmet Gold Hartig Torentje Bekijk bij Bol

Gourmet Gold Hartig Torentje bevat een groot aandeel vlees of vis én een klein aandeel groente in elk blikje. Het prettige van dit natvoer kat is dat je de ingrediënten als eigenaar ook duidelijk terugziet. Qua prijs – kwaliteit verhouding is Gourmet Gold Hartig torentje uitstekend voer.
De voeding is netjes verpakt in blikjes. Dit zijn er 48, in verschillende smaken. In deze verpakking vind je rund en tomaat, kip en wortelen, kalkoen en spinazie en lam en sperziebonen. Dat klinkt bijna als een maaltijd voor jezelf!

Verkrijgbaar bij:
Gourmet Gold Luxe Mix Bekijk bij Bol

Je kat verwennen kan prima met deze Gourmet Gold luxe Mix, met vis en vlees. Eén verpakking bevat 48 zakjes met onder meer de smaken rund, eend, zeevis en konijn. De kat krijgt dus echt een heerlijke maaltijd! Het voer is geschikt voor katten uit elke levensfase. Het voordeel van een verpakking met meerdere smaken is dat je je kat afwisselend voer kunt geven. Net als mensen, vinden katten dit vaak prettig.
Gourmet natvoer kat blijft één van de klassiekers om je kat te verwennen. De ingrediënten ruiken fris en vers, en zijn goed in verhouding met de prijs.

Verkrijgbaar bij:
Deel of like dit artikel
Door:
Jasper

Jasper is eigenaar van kattenpagina.com, een website vol met informatie over alle aspecten van het leven met katten.